Solheimgata 1C

Solheimgata 1C

Prisantydning 4.900.000,-
Omkostninger 16.720,-
Totalpris 4.981.286,-
P-rom 47m2
Byggeår 1930
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.209,-
 • Fellesformue
  2.880,-
 • Fellesgjeld
  64.566,-
 • Ligningsverdi
  1.214.056,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

Romslig og gjennomgående 2-roms. Brannbalkong og peisovn. Felles takterrasse. Ingen dokumentavgift.

Høydepunkter

Gjennomgående, lys og trivelig leilighet med god planløsning og lys inn fra to sider. Leiligheten ligger noe tilbaketrukket fra gaten og vender mot både indre gårdsrom og langs siden av bygningen. Fra leiligheten er det utsikt til området rundt med bebyggelse, gårdsrommet og gate/uteområde.

Særdeles attraktiv beliggenhet ved Schafteløkken på Frogner, stille og tilbaketrukket, men samtidig svært sentralt med kun et par minutters spaseravstand til bl.a. Frognerparken, offentlig kommunikasjon og forretninger.

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder entré/gang, stue med peisovn, kjøkken, dusjbad/wc, soverom med dels åpent kott/garderobe. Leiligheten disponerer én loftbod og én kjellerbod.

Det er beboerparkering i området.

Ingen dokumentavgift ved kjøp.

Beliggenhet

Særdeles attraktiv beliggenhet ved Schafteløkken på Frogner, stille og tilbaketrukket, men samtidig svært sentralt med kun et par minutters spaseravstand til Frognerparken og Frogner plass. Et fredelig, veletablert og vakkert område med mange arkitektonisk flotte gårder i bl.a. jugend-, nybarokk- og funkis stil. Nærheten til parken er for mange ensbetydende med trivsel og høy livskvalitet.

Nærmiljøet har en hyggelig atmosfære med populære serveringssteder samt et godt utvalg av forretninger for enhver smak. Sabi Sushi, Enoteca, Frogner Special og Fjelberg ligger alle i spaseravstand fra leiligheten. Nærmeste dagligvarehandel ligger ved Frogner plass. Her finnes for øvrig et godt tilbud av offentlig kommunikasjon (buss og trikk), i tillegg til flere bussforbindelser i Bydøy allé like ved. Det er kort vei til sjøen og alle typer servicetilbud, samt spaseravstand til Bogstadveien/Majorstuen, Karenslyst allé, Slottsparken, Vestkanttorget, Skillebekk, Solli plass, Aker Brygge, sentrum, Bygdøy m.m.

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.