SORGENFRIGATA 33A

SORGENFRIGATA 33A

Prisantydning 7.400.000,-
Omkostninger 226.712,-
Totalpris 7.643.814,-
P-rom 82m2
Byggeår 1896
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.091,-
 • Fellesformue
  33.520,-
 • Fellesgjeld
  17.102,-
 • Ligningsverdi
  922.886,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Gjennomgående og pen 3-roms selveier m/peis og balkong. Svært hyggelig og ettertraktet beliggenhet i stille gate.

Høydepunkter

Gjennomgående, lys og trivelig selveierleilighet med nyere balkong, god takhøyde (over 3 meter i stuen) og flotte, klassiske detaljer som bl.a. stukkatur/rosett, profilert listverk og originale fyllingsdører. Fra leiligheten er det hyggelig utsyn til området rundt med bebyggelse, gårdsrom og gate.

Leiligheten ligger i 3. etasje - skjermet til for trafikkstøy - og består av entré/gang, stue med peisovn, kjøkken, baderom/wc og to soverom (hvorav ett med utgang til baktrapp). Leiligheten disponerer én kjellerbod på ca. 8 kvm.

Det er gjort noe overflateoppussing i leiligheten i senere tid. Bl.a. ble badet pusset opp og kjøkkeninnredningen byttet i ca. 2007, og leiligheten ble i hovedsak malt i 2012 (hovedsoverom og gang malt i 2007). I 2012 ble det satt inn ny peisovn og det ble utført oppgradering av pipeløp. For øvrig ble det i 2013 bygget balkong mot bakgård. Noe generell oppussing av leiligheten må dog påregnes.

Meget sentral, attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet med kort vei til bl.a. Bogstadveien, Stensparken og Marienlystparken. Et meget hyggelig og veletablert boligstrøk. Det er beboerparkering i området.

Beliggenhet

Selveierleilighet med meget sentral, attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet på Majorstuen/Fagerborg, i en rolig gate med kun få minutters spaseravstand til bl.a. Bogstadveien, Stensparken og Marienlystparken. Gården ligger flott til på hjørnet Sorgenfrigata og Schønings gate. Et meget hyggelig og veletablert boligstrøk.

Sorgenfrigata er en av områdets bredeste og mest sjarmerende gater, med sine grønne forhager og bjerketrær på begge sider av gaten. Leiligheten ligger skjermet til for trafikkstøy, og gårdens beliggenheten er særdeles god med et rikt service- og forretningstilbud, samt en rekke populære kaféer og restauranter like ved.

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.