SORGENFRIGATA 39A

SORGENFRIGATA 39A

Prisantydning 11.650.000,-
Omkostninger 294.042,-
Totalpris 11.944.042,-
P-rom 131m2
Byggeår 1915
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.198,-
 • Fellesformue
  32.952,-
 • Ligningsverdi
  2.440.535,-
 • Energimerke
  G – gul

Kort om eiendommen

FAGERBORG/MAJORSTUA - Spennende toppleil.med flott takterrasse ca. 22 kvm og utsikt over byens tak - 2 peiser - Ekstra stor takhøyde i stuen

Høydepunkter

Meget attraktiv beliggende toppleilighet over 2 plan på Fagerborg/Majorstuen, med flott solrik terrasse på ca. 22 kvm med Kebony gulv. Leiligheten vender ut mot Sorgenfrigata og mot bakgård. Fra terrassen er det utsikt over byens tak og mot Holmenkollen.

Leiligheten er spennende og har stor takhøyde med mønehøyde målt til 4,12 meter i stuen, 2 ildsteder og for det meste stående vinduer som gjør leiligheten lys og tiltalende. Leiligheten ble generelt pusset opp i ca. 2001 inkl. hovedbad og kjøkken. I 2019/-20 ble leiligheten videre oppgradert med et rehabilitert/oppgradert dusjbad, ny baderominnredning og nye blandebatterier i hovedbadet, ny avtrekksvifte, dobbel kum med blandebatteri og benkeplater i kompositt på kjøkkenet, overflatebehandling av vegger dels med nye gipsplater, dels for å få frem den originale murstenen, snekkertilpasset karm langs kjøkkenvinduene, og noen nye vindusgerikter på kjøkken, ny peisinnsats i den ene peisen, nye fronter og oppbevaringsløsninger spesiallaget av snekker i enkelte garderobeskap, samt etablert solskjerming i stuen, kontoret og soverom i 6. etasje. To av soverommene er malt i 2018 med farger fra Farrow and Ball.

Bygården har de senere årene gjennomgått store utbedringer herunder fornying av avløp/soilrør, tak, piper, rehabilitering av fasade og balkonger, utskiftning av div. vinduer m.m.

Sameiet disponerer 6 utvendige p-plasser som er til bruk for sameierne etter førstemann til mølla prinsippet, dog skal sameierne først forsøke å finne p-plass i gaten før disse benyttes. Det er beboerparkering i området.

Leiligheten har nedbetalt sin andel av sameiets felles lån.

Beliggenhet

Selveierleilighet med meget sentral og attraktiv beliggenhet på Fagerborg/Majorstuen, med kun få minutters spaseravstand til bl.a. Bogstadveien, Stensparken og Marienlystparken.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.