SORGENFRIGATA 40A

SORGENFRIGATA 40A

Prisantydning 8.700.000,-
Omkostninger 234.612,-
Totalpris 8.957.729,-
P-rom 80m2
Byggeår 1902
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.530,-
 • Fellesformue
  286,-
 • Fellesgjeld
  23.117,-
 • Ligningsverdi
  1.630.433,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Lys, pen og gjennomgående 3-roms selveier med klassiske detaljer, peis og solrik balkong. Svært attraktiv beliggenhet.

Høydepunkter

Gjennomgående, lys og trivelig selveierleilighet med klassiske detaljer som bl.a. original stukkatur og rosett, profilert listverk, god takhøyde, ildsted og originale innerdører. Fra leiligheten er det utsikt til det indre gårdsrommet og området rundt med gate og bebyggelse.

Meget sentral og attraktiv beliggenhet på Fagerborg/Majorstuen, med kun få minutters spaseravstand til bl.a. Bogstadveien, Stensparken og Marienlystparken. Det er beboerparkering i området og adressen er tilknyttet ordningen.

Leiligheten ligger i 2. etasje og består av entré/gang, stue, kjøkken med Norema innredning fra 2018, dusjbad/wc og to soverom (hvorav ett med peis og ett som vender ut mot rolig gårdsrom). Fra kjøkkenet er det utgang til solrik, overbygget veranda på ca. 8,5 kvm med ettermiddagssol fra ca. 14-21 på sommerstid. Leiligheten disponerer en loftbod med ca. 4 kvm gulvareal, en kjellerbod på ca. 8 kvm og en bod på ca. 1 kvm en halv etasje opp i fellesgangen utenfor leiligheten.

Beliggenhet

Selveierleilighet med meget sentral og attraktiv beliggenhet på Fagerborg/Majorstuen, med kun få minutters spaseravstand til bl.a. Bogstadveien, Stensparken og Marienlystparken. Gården ligger flott til på hjørnet Sorgenfrigata og Suhms gate. Fra leiligheten er det utsikt til indre gårdsrom og området rundt med gate og bebyggelse.

Sorgenfrigata er en av områdets bredeste og mest sjarmerende gater, med sine grønne forhager og bjerketrær på begge sider av gaten. Et meget hyggelig og veletablert boligstrøk med et rikt service- og forretningstilbud, samt en rekke populære kaféer og restauranter innen kort gange. Majorstuen like ved, er for øvrig et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, inkludert trikk, T-bane, buss og flybuss.

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.