Sorgenfrigata 6 A

Sorgenfrigata 6 A

Prisantydning 9.200.000,-
Omkostninger 244.522,-
Totalpris 9.596.522,-
P-rom 123m2
Byggeår 1897
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Christian A. Aamodt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.636,-
 • Fellesformue
  18.685,-
 • Fellesgjeld
  152.000,-
 • Ligningsverdi
  2.245.553,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Sjeldent god investeringsmulighet! 5-roms selveier inkl. 2 hybler i underetg. (leies ut for totalt ca. kr. 20.000,-)

Beliggenhet

Ettertraktet og tilbaketrukket beliggenhet på Majorstuen med nærhet til "alt" byen har å by på. Boligen ligger stille til i Sorgenfrigata - en sidegate til Bogstadveien. Bogstadveien/Hegdehaugsveien er kjent for å være en av Norges beste handlegater med et rikelig tilbud av butikker for enhver smak. Området bugner av hyggelige kafeer og restauranter som blant annet CRU (Michelin Guide), The Broker og Delicatessen m.m. Flere gode dagligvareforretninger i umiddelbar nærhet (KIWI, Rema og Meny).

Flotte rekreasjonsmuligheter i området med ca. 10 minutters gange til Frognerparken og ca. 5 minutters gange til Stensparken. Flere treningssentre i området med bl.a. Elixia Colosseum, Fresh Fitness og Fitness Xpress i Sporveisgata, Bislet stadion og Bislet Bad m.m. For øvrig kun en kort T-banetur til Sognsvann eller Holmenkollen med sitt store vei- og løypenett innover i marka.

Offentlig kommunikasjon i nærområdet med trikk i Bogstadveien (trikkelinje 11 og 19). Buss-, T-bane- og flybussforbindelser på Majorstuen ca. 10 minutters gange fra leiligheten. For øvrig tog-/flytogforbindelser fra Nationaltheatret og Skøyen.

Matrikkel

Gnr.215 Bnr.322 Snr.5 Orgnr.996042375 i Oslo kommune

Adresse

Sorgenfrigata 6 A
0367 Oslo
Oppgang A, 1. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

9 200 000,- (Prisantydning)
152 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 352 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))

Meglere

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 16 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer