Søster Mathildes gate 33 - Gårdskvartalet - Hus 2 - Leil 77

Søster Mathildes gate 33 - Gårdskvartalet - Hus 2 - Leil 77

Prisantydning 10.700.000,-
Omkostninger 167.578,-
Totalpris 10.867.578,-
P-rom 95m2
Byggeår 2024
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.820,-

Kort om eiendommen

GÅRDSKVARTALET/LØRENSKOG - Unik 4-r selveier i 5. etg - Privat terrasse ca. 146 m² - Garasjepl. m/ lader - 3 soverom/2 bad - Transport av kontrakt

Høydepunkter

Velkommen til en fantastisk 4-roms leilighet under oppføring. Leiligheten har en gjennomtenkt og praktisk planløsning med blant annet 3 soverom og 2 baderom. Fra stuen er det utgang til en unik takterrasse på ca. 146 m² med hyggelig utsyn og flotte solforhold (iht. interaktiv modell). Leiligheten ligger i 5. etasje, har en takhøyde på 2.6 meter og store vinduer som slipper rikelig med lyset inn. Pen og tidsriktig lys en-stavs eikeparkett. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning sørger for godt inneklima og lave kostnader for oppvarming.

- Egen garasjeplass med ladeboks medfølger
- Det er planlagt innflytning senest januar 2024
- Kun kr. 100 000,- i forskudd
- Transport av kontrakt

Interaktiv modell https://webmodell.no/stream/?id=jn7IxIZzJyiwMTEY4jwq&target=81210

Beliggenhet

I det ferske fylket Viken finner du en kommune som strekker seg nordover til Lillestrøm og sørover mot Enebakk, med ett bein i storbyen og det andre i vakker og vernet natur.

Reiser du 15 minutter vestover med bil, buss eller tog, kan du fråtse i Norges rikeste og mest varierte utvalg av bygleder. Oslos arenaer for mat, drikke, kunst, konserter og mote kan måle krefter med en hvilken som helst europeisk storby. Skulle utferdstrangen ta overhånd, ligger Gardermoen en kort tur nordover.

Drar du sørover, derimot, gjennom det karakteriske østlandske jordbrukslandskapet, befinner du deg med ett i Østmarka. I Lørenskog slipper du med andre ord å velge mellom action og ro. Visjonen om fremtidens urbane Lørenskog bærer bud om et enda mer mangfoldig tilbud.

Lørenskog vokser til å bli mer som en by, med Skårersletta som hovedpulsåren i et nytt sentrum. Tidligere har Skårersletta, veien mellom kjøpesentrene, vært preget av asfalt, biler og eksos.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Trond Larsen

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Trond på e-post
tl@sem-johnsen.no

Kontakt Trond på telefon
95 90 84 88

Trond har jobbet som eiendomsmegler siden 2005, primært med markedet i Oslo og Viken. Han bistår privatpersoner med salg av deres hjem, samt fritidseiendommer til fjells og ved sjøen. I tillegg har han god kunnskap og erfaring med å bistå profesjonelle eiendomsaktører med salg av prosjekter – alt fra mindre utbygging, til de større prosjektene.

Trond har lang erfaring som eiendomsmegler og fremstår svært sikker i utførelsen. Dette inngir trygghet for boligselger og boligkjøper. Han er kunnskapsrik, saklig og tydelig, samt alltid tilgjengelig for spørsmål og enkel å samarbeide med.

En salgsprosess varierer fra eiendom til eiendom og han er veldig opptatt av å skreddersy prosessen til hver enkelt eiendom. Han tar aldri lett på et oppdrag og vil underveis i prosessen gi råd og anbefalinger som han mener er optimale for oppdragsgiver. Salg (og kjøp) av et hjem er for de fleste av oss en meget stor prosess, hva gjelder tid/krefter, men også av økonomisk art. Hans rolle er å jobbe aktivt for selger slik at selger oppnår en høyest mulig salgspris, samt får en trygg og ryddig prosess underveis.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Søster Mathildes gate 33 - Gårdskvartalet - Hus 2 - Leil 77? Klikk her