SPONHOGGVEIEN 41A

SPONHOGGVEIEN 41A

Prisantydning 8.500.000,-
Omkostninger 222.092,-
Totalpris 8.734.944,-
P-rom 105m2
Byggeår 1983
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.491,-
 • Fellesformue
  70.268,-
 • Fellesgjeld
  12.852,-
 • Ligningsverdi
  1.651.114,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

ØRAKER / LILLEAKER - Lekker 4-roms med høy standard - 2 solrike terrasser, peis, garasje, vaskerom, stort bad og gjestetoalett - Nær off.komm

Høydepunkter

Velkommen til Sponhoggveien 41A, en særdeles lekker selveierleilighet med høy standard og to solrike terrasser.

Leiligheten er gjennomgående, oppleves som lys og luftig, og ligger i byggets 2. etasje. Den ble omfattende oppgradert/ombygget i 2015/2016 med oppgradering av alle overflater, nytt kjøkken, nytt bad og separat toalett samt nytt vaskerom. Leiligheten har 3 gode soverom, der det ene i dag benyttes som ekstra stue/gjesterom.

Stor stue med peis og kjøkken fra Kvik i åpen løsning. Praktisk kjøkkentøy og integrerte hvitevarer fra Siemens med blant annet kombinert dampovn/stekeovn samt kombinert mikro/stekeovn.

Fra stuen er det utgang til solrik vestvendt terrasse på ca. 17 m2. På den andre siden er det utgang fra et soverom til østvendt balkong på ca 10 m2.

Det er elektrisk gulvvarme i entré, stue og et av soverommene samt varmekabler på bad og separat toalettrom. Peis i stue/kjøkken.

Det medfølger garasjeplass (i eget avlukke) i felles garasjeanlegg.

Leiligheten ligger i et rolig boligområde innerst i en blindvei. Området er svært barnevennlig med store og grønne fellesområder.

Det er kort avstand til barnehager og skoler samt godt utvalg av butikker og servicefasiliteter i området. Offentlig kommunikasjon rett i nærheten; som trikk, t-bane, buss, tog og flytog.

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende på Øraker/Lilleaker, i etablert boligstrøk med blokk- og småhusbebyggelse. Kort kjøreavstand til forretninger og servicefunksjoner på Lilleaker og CC Vest. Kort gangavstand til Bjørnsletta T-banestasjon og Øraker trikkeholdeplass. Barnehager og skoler for alle trinn i nærområdet. Det er kort vei til friområder langs Lysakerelven og Ullern idrettsplass.

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie og har et spesielt fokus på Tjuvholmen og Aker Brygge hvor hun gjennom årene har gjennomført svært mange formidlinger.

Hun er opptatt av at alle salgs- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin har tidligere sittet som styremedlem i Norges Eiendomsmeglerforbund, avdeling Oslo og Akershus.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.