STENSGATA 1 A

STENSGATA 1 A

Prisantydning 11.900.000,-
Omkostninger 303.432,-
Totalpris 12.504.819,-
P-rom 170m2
Byggeår 1892
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Trond Larsen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    8.982,-
  • Fellesgjeld
    301.387,-

Kort om eiendommen

Strøken leilighet (170m2) m/ lekre klassiske detaljer. Oppusset i '18. Praktikantdel. 3 bad, 4 sov., 2 kjøkken

Høydepunkter

•Stor og lekker leilighet på 170 kvm
•3 lekre bad / 4 soverom / 2 kjøkken
•Påkostet og høy standard
•Stukkatur og rosett
•Godt med bodplass - kjeller-/loftsbod
•Dokumentasjon på utførte arbeider foreligger
•Rett ved Stensparken

Beliggenhet

Beliggenheten midt mellom Bislett, Fagerborg og St. Hanshaugen er svært attraktiv når du ønsker nærhet til noe av det beste byen kan by på av forretninger, i kombinasjon med et utvalg gode restauranter og kulturelle tilbud. I Bogstadveien få kvartaler nedenfor finner du spennende uteliv og byens vakreste handlegate. Bolteløkka skole er kun tre minutters gange unna, og i samme gate finner du matbutikker som Joker, Bunnpris og KIWI, Godt Brød med fokus på økologisk og kortreist mat, samt ett av Vinmonopolets utsalg. I tillegg byr restauranten St. Lars på fin middag med god drikke, og litt lenger ned ved rundkjøringen ligger Café Laundromat med sin særegne stil og innredning samt Kaffebrenneriet hvor du kan innta kaffen utendørs på fortauet sommerstid.

Leiligheten ligger ved foten av idylliske Stensparken som egner seg ypperlig for grilling og late dager i solen. I Stensparken er det kafé med uteservering i sesong, og kombiner gjerne parken med en sveip innom St.Hanshaugen på de hverdagslige løpeturene. Altnernativene er mange i området og gressplenen i Idioten park er et yndet sted å nyte ettermiddagssol. Besøk også Bislett Stadion for innendørs løping i proffe omgivelser, og for annen innendørs trening er både SATS Bislett, ELIXIA Ullevål og Fresh Fitness i Kirkeveien alle gode alternativer.

Beliggenheten er i seg selv så sentral at du har gangavstand til det meste av sentrums øvrige fasiliteter og spennende bydeler. Både Majorstuen med Bogstadveien, St.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.