Stensvikveien 60

Stensvikveien 60

Prisantydning 16.500.000,-
Omkostninger 430.642,-
Totalpris 16.930.642,-
P-rom 109m2
Soverom 5
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Selveier

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    558.851,-

Kort om eiendommen

ONSØY / STENSVIK - Fantastisk fritidseiendom på ca. 14 mål med sandstrand, svaberg og tre bygninger. Moderniseringsbehov.

Høydepunkter

- Stor fritidseiendom beliggende på et høydedrag.
- Herlig utsikt ut over fjorden.
- Stor stue med store vindusflater.
- Ca. 200 meter egen strandlinje, svaberg og sandstrand.
- Eiendommen ligger perfekt til for seiling, vannski, fisking, padling, tube og annen vannsport/lek.
- Området har en meget flott skjærgård.
- Ca. 150 m til Stensvik badeplass, en fantastisk flott felles sandstrand med lekestativ, badebrygge, bryggeanlegg og slipp.
- Kort vei til Solbukta, Marnetvika, Øyenkilen, Slevik, Vikane, Hankø, Fredrikstad og Kråkerøy, både til lands og vanns.

Beliggenhet

Koselig, familievennlig og romslig hytte med en fantastisk beliggenhet i et populært område like utenfor Gressvik - i Stensvik på Onsøy (mellom Langøya og Øyenkilen) - ikke langt fra Fredrikstad (litt over 1 times kjøretur Oslo). Hytta ligger solrikt, høyt og fritt ut mot barnevennlige Fjellskilen - en rolig og fredelig vik perfekt for bading, krabbefiske, vannsport, seiling, padling, mm.

Hytta har fantastisk utsikt over sjøen fra både stue, spisestue og tre soverom. Fra hytta ser man utover Fjellskilen og videre mot Kråkerøy og Hvaler. Hytta ligger høyt og fritt, kun 15-20m fra vannkanten. Dette gir en perfekt balanse mellom nærhet og avstand til sjøen på dager med enten pent eller grått vær.

Meget innholdsrik hytte med bl.a. 200 meter egen strandlinje og sandstrand. En fantastisk beliggende fritidsbolig bestående av hovedhytte, uthus/anneks med ekstra soveplasser og store solrike uteplasser. Særdeles sjønær eiendom ("nærmest i vannkanten") med nydelig utsikt og særdeles gode solforhold.

Fjellskilens nord-sydlige retning skjermer bukta godt og sørger for små bølger når det blåser fra nord, vest og nord-øst.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Stensvikveien 60? Klikk her