STØTVIGVEIEN 15D

STØTVIGVEIEN 15D

Prisantydning 7.950.000,-
Omkostninger 32.142,-
Totalpris 7.982.142,-
P-rom 161m2
Byggeår 2021
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Morten Høegh

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

  • Bruksareal
    166m2
  • Bruttoareal
    182m2
  • Energimerke
    D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

LARKOLLEN - Innholdsrik bolig med moderne løsninger og god teknisk kvalitet. Attraktiv, sjønær beliggenhet. Ikke boplikt. 4/5 SOLGT!

Høydepunkter

- Boligen er i forskriftsmessig stand, med 5 års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttningsklar.
- Dokumentavgift av tomteverdi.

Beliggenhet

Støtvigveien har en god beliggenhet i Larkollen med umiddelbar nærhet til Støtvig Hotell. Området er barnevennlig med umiddelbar nærhet til skole og barnehage.

Boligen ligger i et etablert boligfelt, bestående av boliger og fritidseiendommer og det er kort vei til idrettshall og matbutikk. I nærområdet er det barneskole, barnehage, strand, båthavn, tennisbaner, bukk, kirke m.m.

Det er gode fiskemuligheter i området med blomsterstien og kyststien. I umiddelbar nærhet finner du Losen som er et populært serveringssted og konsertarrangerør. Kun 6 minutters kjøring til golfbane.

Det er ca. 750 meter til Joker Larkollen og butikken har forøvrig postfilial. Ca. 9,9 km unna finner man en Spar-butikk med en velrennomert kjøttdisk.

Handelssentrumet Halmstad ligger ca. 10,4 km unna, med matforretninger, blomsterforretning, apotek, post-i-butikk, frisør, gatekjøkken/take-away, Tufteparken, idrettsanlegg med svømmehall og mye mer.

Larkollen har egen barneskole og -hage som ligger side om side på Støtvigenga, i tillegg til idrettshall og fotballbane. Ungdomsskolen ligger på Bredsand. Det er skolebuss til ungdomsskolen.

Bussholdeplass like ved Larkollveien, med bussavganger til Moss. Det er ca. 13 minutters kjøretur til E6 på Halmstad. God kommunikasjon med busser, både ekspressbusser og rutebusser, fra Halmstad. Rygge jernbanestasjon ligger også på Halmstad og har hyppige avganger i retning Halden og Oslo. Det tar ca. 14 minutter til Rygge stasjon.

Jernbanestasjonen i Moss er ca. 20 minutter unna med bil.

Meglere

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.