SVALBARDVEIEN 1B

SVALBARDVEIEN 1B

Prisantydning 5.700.000,-
Omkostninger 163.042,-
Totalpris 5.863.042,-
P-rom 57m2
Byggeår 1988
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.673,-
 • Fellesformue
  19.138,-
 • Ligningsverdi
  1.108.480,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

Meget pen og hyggelig 2-roms i svært attraktivt strøk. Skjermet hage og stor terrasse. Garasjeplass. Peis.

Høydepunkter

Meget hyggelig, lys og tiltalende hjørneleilighet med god og arealeffektiv planløsning.

Leiligheten ligger i høy 1. etasje og inneholder entré/gang med skyvedørsgarderobe, stue med peis, kjøkken, bad/wc og soverom med skyvedørsgarderobe.

Entré/gang ble overflateoppusset i 2020, stuen og soverommet ble overflateoppusset i 2021, kjøkkenet fikk ny Norema innredning i 2014 med integrerte Siemens hvitevarer, og badet ble totalrenovert i 2006. I 2021 ble det lagt ny enstavs eikeparkett og gulvlister i alle rom bortsett fra bad.

Fra kjøkkenet er det utgang til solrik terrasseplatting fra 2014 med levegg og utesofa, og videre til hagen. Leiligheten disponerer disse arealer eksklusivt. På sommerstid er det nydelige solforhold fra morgen til ettermiddag, før solen forsvinner bak huset. Noen timer senere er det kveldssol i omtrent to timer. Hagedelen ble i 2016 anlagt med lettstelt blomsterbed og grillplass i naturskifer. Støyskjerm mot veien fra 2019.

Leiligheten har én parkeringsplass med hurtiglader for elbil i felles garasjeanlegg i kjeller. Det er også en felles gjesteparkeringsplass.

Leiligheten disponerer én romslig bod i felles kjeller, med stor takhøyde/stort lagringsvolum. I tillegg er det én felles bod og felles redskapsbod i kjeller/parkeringsanlegg.

Meget sentral og solrik beliggenhet i grønne omgivelser på Borgen/Vinderen, med kort vei til alle byfasiliteter, skole, barnehager, T-bane og ikke minst Frognerparken.

Beliggenhet

Meget sentral og solrik beliggenhet på Borgen/Vinderen, i et hyggelig boligstrøk bestående av variert småhus- og villabebyggelse. Her bor man i usjenert i grønne omgivelser, samtidig som man har svært kort vei til alle byfasiliteter og marka.

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.