Sveriges gate 17 B

Sveriges gate 17 B

Prisantydning 4.200.000,-
Omkostninger 7.072,-
Totalpris 4.508.072,-
P-rom 58m2
Byggeår 1929
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Anne Hillestad

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.448,-
 • Fellesformue
  16.281,-
 • Fellesgjeld
  301.000,-
 • Ligningsverdi
  1.013.360,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

Attraktiv gjennomgående 3-roms med balkong. Vedkamin. Idyllisk felles hage. Meget god beliggenhet rett ved parken.

Høydepunkter

Flott beliggenhet på Vålerenga
Balkong
Vedkamin
God takhøyde
God planløsning
Kjøkken og bad med god standard
To soverom
Nyslipte originale tregulv
Nydelig felles bakgårdshage
Veldrevet aksjelag

Beliggenhet

Leiligheten har en flott beliggenhet like ved Vålerenga park og kirke. Vålerenga er et ettertraktet og særpreget boligområde, og bydelen er bl.a. kjent for sine sjarmerende smågater med et mangfold av fargerike trehus. Sveriges gate 17 B har en meget sentral beliggenhet i dette attraktive boligområdet - midt i hjertet av Vålerenga. Området er særdeles barnevennlig med kort vei til offentlig kommunikasjon, skoler, fbarnehager, butikker, restauranter og trivelige kafeer. Kjente restauranter- og kafeer som kan nevnes fra nærområdet er Smia, Galgen, Kampen Bistro, Javelin Kafé, og Vålerenga Vertshus. Flotte tur- og rekreasjonsområderi Vålerengaparken, Etterstadsletta, Middelalderparken og Kampen park. Fra Svartdalsparken kan man gå på turstier gjennom løvskog langs breddene av Alnaelven. I nærområdet finner du Sats/Elixia, Jordal Idrettspark, fotballbaner, Tøyenbadet samt Nye Jordal Amfi. Fra Sveriges gate spaserer man lett til alle byens fasiliteter. Få minutters gange til bussholdeplass i Strømsveien med bussruter i alle byens retninger! T-bane fra Ensjø T-bane stasjon. Gangavstand til matbutikker som Kiwi og Rema 1000, samt den lokale søndagsåpne nærbutikken.

Matrikkel

Gnr. 232 bnr. 327, aksjebrevnr. 00009 i Fridtjofsborg As borettslag med orgnr. 933773272 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Anne Hillestad

Anne Hillestad

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Anne på e-post
ah@sem-johnsen.no

Kontakt Anne på telefon
99 61 83 65

Anne Hillestad har vært megler i Oslo i over 20 år, med hovedvekt på områdene Ullevål Hageby, Tåsen, Blindern, Berg og Nordberg, og hun forbindes av mange med disse områdene. Hun tok initiativet til å starte en underavdeling av Sem & Johnsen på Ullevål i 2015, og holder nå til på John Colletts Plass. Anne er opptatt av å ha kunden i fokus, og hun ønsker å levere et solid og ryddig meglerhåndverk bygget på faglig styrke, tillit og god kommunikasjon.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.