SVOLDERGATA 2 A

SVOLDERGATA 2 A

Prisantydning 4.600.000,-
Omkostninger 147.612,-
Totalpris 4.881.417,-
P-rom 49m2
Byggeår 1900
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Charlotte Schjeldsøe

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.708,-
 • Fellesformue
  8.019,-
 • Fellesgjeld
  133.805,-
 • Ligningsverdi
  1.251.383,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

SKILLEBEKK/FROGNER - 2-roms selveier i toppetasje med vestvendt balkong på 11 kvm og parkering*. Representativ bygård. Behov for oppussing.

Høydepunkter

Velkommen til Svoldergata 2 A- En lys 2-roms selveierleilighet i toppetasje i fin bygård. Leiligheten inneholder entré/gang, stue, kjøkken, bad og soverom. Leiligheten har store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp og skaper en behagelig atmosfære.

•Leiligheten har behov for oppussing og stort potensial
•Stor, solrik sørvendt balkong på 11 kvadratmeter
•Varmtvann/fyring og tv/internett inkl. i fellesutgiftene
•Veldrevet sameie
•Det er 11 parkeringsplasser (19 seksjoner) som fordeles etter "førstemann til mølla" prinsippet. Hver av beboerne får et parkeringsbevis.

Leiligheten har en herlig beliggenhet på Skillebekk/Frogner med nærhet til alt Oslo har å tilby. Boligen har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet i enden av en blindvei.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig og meget attraktivt boligområde på Frogner/Skillebekk med nærhet til "alt" Oslo vest kan tilby.

Området har et mangfold av restauranter, koselige kafeer, butikker, barer og servicetilbud. Herunder bl.a. Åpent Bakeri, Hos Thea, Bygdøy Allé Restaurant, Enoteca vinbar, Gabels café, Kaffebrenneriet, Fjeldberg fisk & vilt, Gimle Kino m.m. Kort avstand til de sentrale handlegatene Bygdøy allé, Skovveien, Bogstadveien/Majorstuen og Aker Brygge samt Skøyen for å nevne noen. Trikk nr. 13 stopper kun 2 min unna. Videre er det kort opp til Solli plass som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Gangavstand til Flytoget fra Nationaltheatret Stasjon.

Med Hydroparken og Frognerparken innen kort avstand har man gode rekreasjonsmuligheter. Her er Herregårdskroa et godt alternativ for en matbit hvor du sitter midt i en del av Oslos kulturhistorie. Kort gangavstand til Tinkernparken. Gangbro over E18 i umiddelbar nærhet gir fine turmuligheter langs Frognerkilen og til Bygdøy.

Megler

Portrettbilde av Charlotte Schjeldsøe

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Charlotte på e-post
csc@sem-johnsen.no

Kontakt Charlotte på telefon
41 36 03 56

Charlotte Schjeldsøe har jobbet som Eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som fagansvarlig og salgsleder i andre selskaper og har god kompetanse innenfor bruktbolig og er faglig sterk.

Charlotte er en hardtarbeidende Eiendomsmegler med stor ståpåvilje! Hun er positiv, og alltid villig til å gi det lille ekstra til kundene sine. Oppfølging og kvalitet er Charlotte sitt kjernefokus, hvor hun er opptatt av at kunden følger seg godt ivaretatt fra oppdragsinngåelse til overtagelse og at salgsprosessen gjennomføres med høyest mulig kvalitet i alle ledd.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.