TÅSENVEIEN 40

TÅSENVEIEN 40

Prisantydning 8.000.000,-
Omkostninger 195.242,-
Totalpris 8.195.242,-
P-rom 72m2
Byggeår 1949
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    5.000,-
  • Ligningsverdi
    1.437.377,-
  • Energimerke
    G – oransje

Kort om eiendommen

TÅSEN - Topp- og endeleilighet i en 4-mannsbolig. Oppussingsobjekt. Uinnredet loft medfølger. Garasje.

Høydepunkter

Velkommen til denne topp- og endeleiligheten i en 4-mannsbolig beliggende på populære Tåsen.

Leiligheten har behov for oppussing / modernisering. Siden det også medfølger et uinnredet loft, kan du skape din drømmebolig.

I nærområdet finnes et rikt utvalg av tur- og rekreasjonsområder. Du kan gå eller sykle til Nordmarka - Sognsvann med flotte lysløyper/ turfiske - og bademuligheter. Ellers mange gode idretts/friluftstilbud i nærmeste radius - Voldsløkka, Bergbanen, Idrettshøyskolen og Sognsvann har skøytebane, skiløyper, løpebane, svømmehall, fotballbaner - Domus Athletica har svømmehall og mange gode sportsfasiliteter.

Det er flere barnehager i området og det er kort vei til både barneskole og ungdomsskole.

Beliggenhet

Leilighet i 4 mannsbolig beliggende på Tåsen. Adkomst til boligen fra Tåsenveien.
I nærområdet finnes et rikt utvalg av tur- og rekreasjonsområder. Blant annet Damefallet med grøntbelte som strekker seg fra Ringveien til Sognsvann. Her finnes også akebakker og skøytebane om vinteren. Du kan gå eller sykle til Nordmarka - Sognsvann med flotte lysløyper/ turfiske - og bademuligheter. Ellers mange gode idretts/friluftstilbud i nærmeste radius - Voldsløkka, Bergbanen, Idrettshøyskolen og Sognsvann har skøytebane, skiløyper, løpebane, svømmehall, fotballbaner - Domus Athletica har svømmehall og mange gode sportsfasiliteter.

Hverdanshandelen kan gjøres på Coop Prix Tåsen som ligger ca 5 minutters gangtur unna.

Det er kort vei til handlesenter på Ullevål Stadion. Her finnes blant annet dagligvarebutikk, vinmonopol, apotek, frisør, legesenter, sportsbutikk, treningssenter og diverse forretninger. Det er også kort vei til Tåsen senter og Storo senter.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.