Thomas Heftyes gate 52

Thomas Heftyes gate 52

Prisantydning 5.900.000,-
Omkostninger 180.392,-
P-rom 73m2
Byggeår 1919
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Erlend Sørlie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.294,-
 • Fellesformue
  4.715,-
 • Fellesgjeld
  10.292,-
 • Ligningsverdi
  1.143.376,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

FROGNER - Fantastisk 3-roms selveierleilighet i eget bygg med balkong - Svært rolig og attraktiv beliggenhet - Boffi kjøkken - God takhøyde (opptil 5 meter) - Lave fellesutg. - Må sees!

Høydepunkter

-Arkitekttegnet leilighet i eget bygg
-God takhøyde (opptil 5 meter)
-Store vindusflater som gir lyst og luftig preg
-Boffi kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele og Smeg
-Stille og tilbaketrukket
-Meget attraktiv beliggenhet
-Nye radiatorer i leiligheten tilkoblet fjernvarme i 2013
-Ny ytterdør til leiligheten i 2012
-Ny balkong og balkongdør i 2012
-Egen inngang med automatisk portåpner
-God bodplass
-Fasade totalrehabilitert i 2014
-Bakgård oppgradert i 2015
-Tilpassede lameller i vinduene
-Lave fellesutgifter og bokostnader
-Sameiet får gode leieinntekter fra blomsterbutikk og grønnsaksbutikk

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet i veletablert boligstrøk på Frogner mellom Gimle og Frognerparken. Kort avstand til blant annet Bygdøy allé, Majorstuen/Bogstadveien, Briskeby og Solli Plass med et rikt utvalg av servicefunksjoner. Flotte turmuligheten i Frognerparken like ved, samt ved Bygødy med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter, badestrender og museum.

Mer om eiendommen

Av matbutikker i nærområdet så finner du flere dagligvarebutikker (Joker, Matkroken og Kiwi) og gourmetbutikkene Skafferiet i Elisenbergveien og Fjeldberg i Bygdøy alle. Offentlig kommunikasjon i samme gate (busslinje 20), for øvrig kort avstand til Frogner plass med både buss- og trikkeholdeplass.

Innhold

3-roms selveier beliggende i eget bygg i rolig bakgård. Bygget er en del av Sameiet Thomas Heftyes gate 52. Primærrom utgjør 73 m² som omfatter 1. etasje: Entré. 2. etasje: Gang med skyvedørsgarderobe, stue/kjøkken i åpen løsning med utgang til balkong (ca. 3 kvm), soverom, bad/wc/vaskerom og adkomst til hems (innredet som hovedsoverom).

Eier disponerer i tillegg bod i kjeller (ca. 2,5 m²) og loftsbod (ca.

Stue med god takhøyde (opptil 5 meter)
Stue med store vindusflater

5,5 m² gulvareal) i hovedbygningen med heisadkomst. Beboerne i sameiet har også tilgang til felles låsbar sykkelbod med adkomst fra portrom.

Standard

Lekker arkitektdesignet leilighet beliggende i eget bygg i bakgården til en klassisk bygård. Leiligheten har flotte detaljer med synlig konstruksjonsstål og tilpassede finérplater i bjerk. Svært god takhøyde (opp til 5 meter). Gjennomgående god standard på utstyr og overflater. Det ble oppført balkong med utgang fra stue i 2012. Formiddagssol på balkongen.

Kjøkken:
Eksklusivt kjøkken fra Italienske Boffi. Høyglans fronter og håndtak i aluminium. Corian benkeplate med integret kum. Integrerte spotter under overskap. Fliser mellom over- og underskap. Integrerte hvitevarer inkluderer Miele oppvaskmaskin, kjøleskap med fryser, komfyr og platetopp fra Smeg.

Komfyren er spesiallaget med brytere som matcher håndtakene til kjøkkeninnredningen for øvrig. Armatur fra KVC. Smeg ventilator over kokeplate.

Bad/wc/vaskerom:
Flislagt bad med dusjnisje med blandebatteri, servant med KVC armatur, vegghengt klosett. Sluk i dusjsone. Nye varmekabler og nye fliser på gulv samt nye fliser og ny smøremembran i dusjsone fra 2016.

Overflater:
Himling: Tilpassede finérplater i bjerk i stuen, målt til 5 meter på det høyeste. Tilpassede spotskinner montert på stålbjelker som styres med lysbryter eller fjernkontroll. Gipshimling på bad. Malt, slett himling i 1. etasje.
Vegger: Tilpassede finérplater i bjerk. Fliser på bad. Malte, slette vegger i entré i 1. etasje.
Overflater: 3-stavs bjerkeparkett. Fliser med gulvvarme på bad. Fliser i entré i 1. etasje og gang i 2. etasje.

Byggemåte

Iht. tilstandsrapporten:
Oppført i 1919 sammen med klassisk bygård. Oppført i mur, antatt fundamentert til komprimerte/faste masser. Yttervegger i hulmurkonstruksjon i tegl - utvendig pusset og malt. Frittbærende dekker/etasjeskille i trebjelkelag. Saltakkonstruksjon av tre trekket med takstein.

Stue/kjøkken med overlys
Stue/kjøkken

Velux takvinduer antatt fra 1997 på hems. Vinduer på soverom i 2. etasje fra 2012 med 2-lags isolerglass. Vinduer for øvrig i etasje er originale, koblede vinduer. Balkongdør fra 2012 med 2-lags isolerglass. Utkraget, østvendt balkong oppført i 2012 med konstruksjon i stål med impregnerte terrassebord på gulvdekke. Nyere inngangsdør i tre med glassfelt. Porttelefon med fjernåpner.

Trapp opp til hems med overflater i bjerk. Malt tretrapp opp til hovedetasjen fra entré. Elektrisk ventilasjonsavtrekk koblet til ventilasjonssjakt. Avtrekk på kjøkken og bad. Tilluft via lufteventiler i takvinduene. Sikringsskap plassert i garderobeskap i gang med automatsikringer. Hovedsikring og måler er plassert i kjeller i hovedbygningen.

Stue med god plass til romslig sofa og spisestue
Stue/kjøkken med direkte utgang til balkong

Tomt

Eiet tomt: 1050 kvm.

Tomt mot gate er opparbeidet med asfaltert fortau. Bakgård og portrom er asfaltert. Bakgården er beplantet med thuja.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Adkomst til leiligheten via egen inngang fra Eckersbergs gate. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Sentralfyring med fjernvarme, radiatorer montert i 2013. Varmekabler på bad. Varmtvannsbereder fra 2009 på ca. 120 liter er plassert på badet bak vaskemaskinen.

Strømforbruk utgjør ca. 5000-5500 kWh pr. år. Det betales akonto kr. 1500,- per kvartal for fjernvarme (avregnes 1 gang per år).
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Thomas Heftyes gate 52 . Sameiet består av 13 boligseksjoner og 5 næringsseksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Sameiet leier ut butikklokale til blomsterbutikk (ca 70 kvm)

Stue/kjøkken/hems med arkitekttegnede løsninger
Stue
Stue

og kjellerareal til grønnsaksbutikk (ca 34 kvm), hvilket bidrar til lave fellesutgifter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Sameiet har prioritert jevnlig vedlikehold, og utført bl.a. rehabilitering av fasade i 2014, oppgradering av felles el-anlegg 2012-2016, nytt sentralt brannvarslingsanlegg med direkte tilkobling til brannvesenet, nye søppelcontainere i bakgård, ny asfalt og beplantning i bakgård.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Åpen kjøkkenløsning - spesialtilpasset innredning
Fredelig balkong på ca. 3 kvm fra 2012

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 10 292

Sameiet har lån i DNB;
Restgjeld kr 434 045,-
Rente 4,05 %.
Restløpetid: 01.09.2022.
Avdragsfrihet: Nei.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Meglere

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer