Thomas Heftyes gate 52

Thomas Heftyes gate 52

Prisantydning 5.900.000,-
Omkostninger 180.392,-
Totalpris 6.090.684,-
P-rom 73m2
Byggeår 1919
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.294,-
 • Fellesformue
  4.715,-
 • Fellesgjeld
  10.292,-
 • Ligningsverdi
  1.143.376,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

FROGNER - Fantastisk 3-roms selveierleilighet i eget bygg med balkong - Svært rolig og attraktiv beliggenhet - Boffi kjøkken - God takhøyde (opptil 5 meter) - Lave fellesutg. - Må sees!

Høydepunkter

-Arkitekttegnet leilighet i eget bygg
-God takhøyde (opptil 5 meter)
-Store vindusflater som gir lyst og luftig preg
-Boffi kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele og Smeg
-Stille og tilbaketrukket
-Meget attraktiv beliggenhet
-Nye radiatorer i leiligheten tilkoblet fjernvarme i 2013
-Ny ytterdør til leiligheten i 2012
-Ny balkong og balkongdør i 2012
-Egen inngang med automatisk portåpner
-God bodplass
-Fasade totalrehabilitert i 2014
-Bakgård oppgradert i 2015
-Tilpassede lameller i vinduene
-Lave fellesutgifter og bokostnader
-Sameiet får gode leieinntekter fra blomsterbutikk og grønnsaksbutikk

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet i veletablert boligstrøk på Frogner mellom Gimle og Frognerparken. Kort avstand til blant annet Bygdøy allé, Majorstuen/Bogstadveien, Briskeby og Solli Plass med et rikt utvalg av servicefunksjoner. Flotte turmuligheten i Frognerparken like ved, samt ved Bygødy med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter, badestrender og museum.

Av matbutikker i nærområdet så finner du flere dagligvarebutikker (Joker, Matkroken og Kiwi) og gourmetbutikkene Skafferiet i Elisenbergveien og Fjeldberg i Bygdøy alle. Offentlig kommunikasjon i samme gate (busslinje 20), for øvrig kort avstand til Frogner plass med både buss- og trikkeholdeplass.

Innhold

3-roms selveier beliggende i eget bygg i rolig bakgård. Bygget er en del av Sameiet Thomas Heftyes gate 52. Primærrom utgjør 73 m² som omfatter 1. etasje: Entré. 2. etasje: Gang med skyvedørsgarderobe, stue/kjøkken i åpen løsning med utgang til balkong (ca. 3 kvm), soverom, bad/wc/vaskerom og adkomst til hems (innredet som hovedsoverom).

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.