THORLEIF HAUGS VEI 77

THORLEIF HAUGS VEI 77

Prisantydning 7.200.000,-
Omkostninger 197.162,-
Totalpris 7.522.905,-
P-rom 73m2
Byggeår 2005
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Vidar Øie Nilsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Vidar Øie Nilsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.269,-
 • Fellesformue
  8.306,-
 • Fellesgjeld
  125.743,-
 • Ligningsverdi
  1.448.255,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

VOKSENKOLLEN/HOLMENKOLLEN - Attraktiv & eksklusiv 3 roms med vidstrakt fjordutsikt. Stor solrik terrasse, Gasspeis, 2 bad, Heis og Garasjeplass m/EL

Høydepunkter

Gasspeis
Store vindusflater
Stor solrik terrasse med motorisert markise
Opplegg for gassgrill på terrassen
Skyvedørsgarderobe i entréen
Store garderobeskap på soverom
Hovedsoverom med eget bad
Downlights
Dørtelefon med åpner og TV-monitor
Opplegg for vaskemaskin på gjestebad
Opplegg for bredbånd og kabel-TV
Felles varmtvann fra sentralanlegg
Elbillader
Garasje med heis opp til boligetasjen
Fjernstyrt garasjeport
Tilgang til innendørs bilvaskehall samt smørebod i sameiet

Beliggenhet

Svært attraktivt og solrikt beliggende selveierleilighet i Holmenkollen/Voksenkollen med vidstrakt utsikt over byen, fjorden og marka. Leiligheten ligger fritt og usjenert på en høyde i parkmessige omgivelser. Leiligheten ligger på sameiets over 16 måls store tomt ovenfor Holmenkollen kapell og Holmenkollanlegget - et ypperlig område for småbarnsfamilier, sports- og friluftsinteresserte med sans for kvaliteter som frisk luft og turer i marka. Sameiet ligger i en stikkvei. Leiligheten har utsikt over deler av marka, Oslo og fjorden og ligger tilbaketrukket i grønne omgivelser i et meget attraktivt, populært og barnevennlig boligområde.

Området er velkjent som et eldorado for friluftselskere som ønsker å bo "i ett" med flott natur. Den friske luften og stillheten her oppe er for mange ensbetydende med høyere livskvalitet og gir følelsen av å "være på fjellet i byen". Det er herlig å kunne slippe å kjøre bil for å ta seg en skitur etter jobb eller en rask morgentur kombinert med et morgenbad i beste Nordmarka - "rett utenfor døren"! Her er du med andre ord midt i smørøyet hva gjelder turstier og sykkelveier sommerstid, samt milevis med preparerte skiløyper/lysløyper (enkel adkomst til lysløyper som passerer et par hundre meter unna tomten)

Megler

Portrettbilde av Vidar Øie Nilsen

Vidar Øie Nilsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Vidar Øie på e-post
vn@sem-johnsen.no

Kontakt Vidar Øie på telefon
93 28 33 26

Vidar Øie Nilsen studerte ved Handelshøyskolen BI og begynte i bransjen i 2005. Nilsen selger primært eiendommer i Bærum og Oslo vest samt hytter ved sjø og fjell. Han har erfaring både med tradisjonelt bruktboligsalg og nybolig, både større og mindre prosjekter. Før Nilsen begynte i Sem & Johnsen jobbet han i Privatmegleren på Stabekk.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.