TIDEMANDS GATE 4

TIDEMANDS GATE 4

Prisantydning 5.200.000,-
Omkostninger 178.942,-
Totalpris 5.385.073,-
P-rom 52m2
Byggeår 1976
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.414,-
 • Fellesformue
  2.526,-
 • Fellesgjeld
  6.131,-
 • Ligningsverdi
  1.306.603,-

Kort om eiendommen

FROGNER - Stor 2-roms med heis, solrik balkong og p-plass med lader | V.vann inkl | Ettertraktet beliggenhet i velholdt boliggård

Høydepunkter

Velkommen til Tidemands gate 4 på Frogner. Dette er en flott 2-roms leilighet beliggende i fjerde etasje med heisadkomst. Gårdene rundt har god avstand og det som kjennetegner disse gårdene og dette området mest er de grønne, fine arealene rundt leilighetsgårdene. Denne leilgheten ligger høyt og fritt og har en romslig balkong beliggende mot sydvest og har derfor sol store deler av dagen. I 2009 fikk leiligheten et nytt kjøkken og baderom med alle fasiliteter, herunder også opplegg for vaskemaskin på baderommet. Kjøkken og bad fremstår velholdt og delikat. Leiligheten har generelt et behov for oppgradering, men er i aller høyeste grad beboelig slik den fremstår nå.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et svært attraktivt og sentralt boligområde på Frogner i Oslo. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og i dag ligger de fleste ambassadene og ambassaderesidensene der.

Fra boligen er det gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter, i tillegg til Slottsparken, Uranienborgparken og vakre Frognerparken. Sistnevnte inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Vestkanttorvet som ligger like i nærheten, har hver lørdag et torg med basarer og yrende liv. Om det er tid for å gå på kino, kan ærverdige Gimle Kino anbefales.

Det er kort vei til Aker brygge og Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk. Du kan også gå promenaden langs Frognerkilen og stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende gater.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.