TJUVHOLMEN ALLE 21

TJUVHOLMEN ALLE 21

Prisantydning 7.500.000,-
Omkostninger 199.042,-
Totalpris 7.699.042,-
P-rom 52m2
Byggeår 2012
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.315,-
 • Fellesformue
  19.932,-
 • Ligningsverdi
  1.472.528,-
 • Energimerke
  B – mørkegrønn

Kort om eiendommen

TJUVHOLMEN - Tiltalende 2-roms fra 2012 i 3.etg med balkong, fjordutsikt, heis og garasje. Spektakulær felles takterrasse.

Høydepunkter

- Moderne 2-roms med heis
- Garasjeplass med tilhørende bod og el-lader
- Store vinduer som går fra gulv til tak
- Fjordutsikt
- Lite innsyn
- Balkong med flott utsyn
- Felles takterrasse med panoramautsikt
- Arealeffektiv planløsning
- Stilren kjøkkeninnredning fra Crown med integrerte hvitevarer
- Baderom med opplegg til vaskemaskin
- Lys og luftig stue flott utsyn
- Romslig soverom med utgang til balkong
- Nybygg fra 2012
- Attraktiv og skjermet beliggenhet på Tjuvholmen

Beliggenhet

Tjuvholmen Allé 21 ligger ved Albert Nordengens plass på den ytre del av holmene i Tjuvholmens øyrike ved Tjuvtitten. I nabolaget finnes bl. annet Thief Spa og Astrup Fearnley Museet. Tjuvholmen ligger vest i Oslo sentrum, i forlengelsen av Aker Brygge og er en del av Bydel Frogner. Tjuvholmen byr på en unik arkitektur, flotte uteområder og et stort utvalg av serveringssteder. Med umiddelbar nærhet til natur- og kulturtilbud, handel, administrative sentra og kommunikasjonsmidler like ved, er Tjuvholmen det ideelle stedet for deg som vil bo ved sjøen - midt i byen.

På en egen øy på Tjuvholmen ligger Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. En utendørs skulptursamling og byens mest sentrale badestrand er noen av attraksjonene her. Det er også anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen. Veletablerte Aker Brygge, landets mest besøkte destinasjon, har de siste 25 årene vært et ledende senter for næringsliv, handel og hygge i Oslo. Her tilbys et bredt spekter av servicetilbud, vinmonopol og hyggelige spisesteder og møteplasser. Kort vei til all offentlig kommunikasjon med buss og taxi fra Tjuvholmen/Filipstad og trikk fra Aker Brygge og T-bane, tog og flytog fra Nationaltheatret.

Meglere

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer
Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie.

Hun er opptatt av at alle salgs- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin har tidligere sittet som styremedlem i Norges Eiendomsmeglerforbund, avdeling Oslo og Akershus.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.