TOFTES GATE 22B

TOFTES GATE 22B

Prisantydning 4.100.000,-
Omkostninger 118.992,-
Totalpris 4.218.992,-
P-rom 43m2
Byggeår 1894
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.321,-
 • Fellesformue
  17.674,-
 • Ligningsverdi
  899.354,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

GRÜNERLØKKA / RINGNES PARK - Eiendommen er solgt før annonsert visning og visning er derfor avlyst!

Høydepunkter

Velkommen til visning i Toftes gate 22 B!

Dette er en meget pen og lys 2-roms selveierleilighet med en urban og attraktiv beliggenhet på Grünerløkka, like ved Ringnes Park og Birkelunden. Leiligheten har store vindusflater i begge retninger som sørger for gode lysforhold kombinert med god takhøyde og klassiske detaljer som rosetter og stukkaturer. Denne fine leiligheten inneholder entré, stue, kjøkken, flislagt bad, separat toalett og soverom. Fra soverommet har du også utgang til en hyggelig balkong med formiddagssol som ble bygget i 2021.

Høydepunkter med boligen:

- Store vindusflater og dype vinduskarmer.
- God takhøyde i alle rom.
- Attraktiv og urban beliggenhet.
- Pent og tidsriktig baderom fra 2019.
- Ny balkong mot bakgård i 2021.
- Oppgradert elektrisk anlegg de senere år.
- Veldrevet lite sameie.

Velkommen skal du være til en hyggelig visning.

Beliggenhet

Boligen har meget populær beliggenhet mellom de mest pulserende bydelene i Oslo - Grünerløkka og Torshov. Området er mest kjent for sitt innholdsrike uteliv, hyggelige gate caféer, barer og restauranter, samt en rekke nisjeforretninger.

Som nabo har du Birkelunden, Olaf Ryes plass og Sofienbergsparken. I nærheten finner du også botanisk hage en liten spasertur unna. Området byr på mange rekreasjonsmuligheter. I tillegg til parkene ligger også de idylliske turistsiene langs Akerselva, hvor man kan spasere opp forbi Nydalen og Frysja, og videre innover mot Maridalsvannet.

Treningsmuligheter på bl.a. Sats Elixia på Ringnes Park, GYM ILA eller EVO. Kun noen få minutters spasertur unna finner du klatreverket på Torshov, samt Myrens sportssenter med squash bane og gruppetimer.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.