Tømtebakken 5

Tømtebakken 5

Prisantydning 9.250.000,-
Omkostninger 51.342,-
Totalpris 9.301.342,-
P-rom 104m2
Byggeår 2021
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

André Volberg

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: André Volberg

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.330,-

Kort om eiendommen

Lekker 4-roms endeleil. Ferdigstilles Q1 2021. Flott utsikt. 3 sov. 2 bad. Heis. 2 balk. Gar. Salg av kontraktsposisjon

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt og frit i et veletablert villaområde på Billingstads vestside. Her får du flott utsyn over Askerlandet og nærhet til Vestmarka. Idylliske og solrike omgivelser med naturen på alle kanter. Dette er inngangsporten til noen av de flotteste turområdene i Akershus med utallige oppmerkede turstier,bl.a. opp til et av Askers mest populære utsiktspunkt i Skaugumsåsen. Milevis av velpreparerte skiløyper om vinteren. Gangavstand ned til fjorden hvor du har flere fine badestrender. I tillegg er det helt ny svømmehall på Holmenskjæret, bad inne eller ute året rundt.

Leiligheten har to balkonger en mot syd med flott utsikt og en mot nord vest med kveldssol.

I Tømtebakken bor du landlig, men allikevel sentralt. Fra leiligheten kan du gå til både togstasjonen på Billingstad og søndagsåpen nærbutikk.
Kort avstand til butikker på Nesbru og Holmensenteret er praktisk.
Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kun en kort tog- eller kjøretur til Sandvika eller Asker sentrum. Her finner du de aller fleste servicetilbud samt et rikt kulturliv med teater, kino og kulturhus. Til Oslo S tar toget ca. 20 minutter og ca. 4 minutter til Sandvika, hvor flytoget også stopper.
Det vil bli opparbeidet fortau langs Nordengveien og Tømtebakken med utvidet og enkel adkomst til leiligheten.

Ved kjøpe av denne leiligheten for man en enkel hverdag hvor du har god tilgang på naturen samt en rekke fasiliteter og servicetilbud.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet A-201 i prosjektet Billingstad Panorma på nærmere angitte vilkår.

Selger av kontraktsposisjonen har inngått avtale 26.11.19 med utbygger/selger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.