Toreskyrkjavegen 238 (tomt 54 i H28)

Toreskyrkjavegen 238 (tomt 54 i H28)

Prisantydning 3.200.000,-
Omkostninger 87.373,-
Totalpris 3.287.373,-
Boligtype Hyttetomt
Eierform Selveier

Kort om eiendommen

BYGGEKLAR TOMT ØVERST I GAUSTATOPPEN NATURPARK: 1 089 m² ubebygd fritidstomt ca. 1 060 moh. Midt mellom skibakkene. Lengst opp i enden av høyfjellsgrenden i Toreskyrkjavegen. Fredelig. Herlig utsikt.

Høydepunkter

Siste sjanse øverst i Gaustatoppen Naturpark? Nå har vi ubebygd, byggeklar 1 089 m² stor fritidstomt ca. 1 060 meter over havet, helt i enden av Toreskyrkjavegen midt mellom skibakkene og heisene som strekker seg høyest opp i fjellene ved Gaustatoppen.

Tomten har enkel adkomst fra øst eller syd, avhengig av hvordan en velger å utforme og plassere hytta, og ligger usjenert til øverst i den eksklusive hyttegrenden på høyfjellsplatået i Toreskyrkjavegen.

Ski inn/ut både alpint og langrenn, samt flotte tur- og frikjøringsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Tillatt bruksareal (T-BRA) per tomt er 15%. I område 3, der tomten ligger, skal mønehøyde ikke overstige 4,5 meter. Tomteareal 1 089 m² gir mulighet for å bygge minimum 163 m² bruksareal (BRA).

Beliggenhet

Alpint
Skianlegget på Gausta er kjent for å være snøsikkert og for å åpne tidlig hvert år. Gjennom årene har området utviklet seg til et moderne skianlegg med tilbud for hele familien. Skisenteret har nå 35 nedfarter og 13 heiser inkludert 2 ekspresstolheiser samt 2 parker, 2 barneområder og 4 flombelyste bakker. For snowboard og offpist er området rundt Gaustatoppen anerkjent som et fantastisk og særdeles utfordrende terreng. Gaustabanen transporterer nå besøkende helt til toppen av Gaustatoppen, og fra toppen er det mulig å stå ned flere ulike renner med varierende vanskelighetsgrad, og ikke minst å nyte utsikten på veien ned. Se https://gausta.com/no/gausta-skisenter/ for mer info.

Langrenn
Som en komplett skidestinasjon tilbyr Gaustaområdet meget gode langrennsløyper. Området har cirka 85 km med preparerte langrennsløyper som spenner seg over alle vanskelighetsgrader fra en lett nybegynnerløype på 1 km til en skikkelig høyfjellstur på 23 km.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.