Torshovgata 15 D

Torshovgata 15 D

Prisantydning 4.690.000,-
Omkostninger 13.050,-
Totalpris 4.785.050,-
P-rom 51m2
Byggeår 1939
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.276,-
 • Fellesformue
  40.553,-
 • Fellesgjeld
  82.000,-
 • Ligningsverdi
  1.550.174,-
 • Energimerke
  E – mørkegrønn

Kort om eiendommen

TORSHOV - Romslig og attraktiv 2(3)-roms. FYRING/VARMTVANN INKL. Solrik balkong. Lave kjøpsomk. Hyggelig og rolig nabolag.

Høydepunkter

Dette er en veldig hyggelig og lys 2-roms leilighet, beliggende i byggets 4. etasje. Tidligere eier har i forbindelse med oppussing av bad, lagt rør klart i veggen inn mot stuen og således er det mulig å flytte kjøkken ved behov for 2 soverom. Dog bærer leiligheten preg av lyse og romslige rom i dag, så den er ypperlig å bo i akkurat slik den er. Fra stuen er det utgang til en hyggelig og solrik balkong, med utsyn over nærområdet. Leiligheten oppleves som usjenert og luftig.

Dette er en leilighet som avgir et positivt inntrykk, og hvor ny eier enkelt vil kunne trives.

- Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene
- Lave kjøpsomkostninger - ingen dokumentavgift
- Stuens- og soverommets veggflater er nymalte i tidsriktig farge
- Ettermiddags-/kveldssol på balkongen

Beliggenhet

TORSHOV - ET UNIKT OMRÅDE

Sagene bydel - bestående av Bjølsen, Iladalen, Torshov og Sandaker, har bydelen litt av alt. Navnet Sagene stammer tilbake til 1600-tallet, og sikter til alle sagbrukene som lå ved Akerselva. I dag er bydelen bedre kjent for sitt rike kulturliv, mange parker og fine områder.

Med sine koselige kafeer, historiske bygg, store parker og en imponerende nygotisk kirke, føles Torshov langt unna byens mer glatte nye utviklingsområder.

Noen perler som er verdt å nevne;

Det Andre Teatret åpnet dørene i Oslo i 2011 som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon. Siden da har teateret vokst for hvert år som er gått, og de siste årene har de hatt besøk av flere enn 30 000 publikummere hvert år. Teatret er kjent for sitt varierte repertoar av scriptede og improviserte forestillinger for alle aldre. En super kveldsaktivitet i hverdagen - tusleavstand fra leiligheten.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.