TORSTADVEIEN 17

TORSTADVEIEN 17

Prisantydning 9.200.000,-
Omkostninger 243.142,-
Totalpris 9.443.142,-
P-rom 189m2
Byggeår 1990
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Anne Hellebostad Causevic

Eiendomsmegler MNEF/Jurist/Partner

Megler: Anne Hellebostad Causevic

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  691m2
 • Bruksareal
  244m2
 • Bruttoareal
  267m2
 • Ligningsverdi
  1.806.977,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

Romslig enebolig på høydedrag. Solrikt, stille og barnevennlig med kort vei både til buss, butikker og skole/barnehager.

Høydepunkter

Velkommen til Torstadveien 17 - en villa med attraktiv beliggenhet i solrike og barnevennlige omgivelser. Boligen er bygget i 1990, er over 2 plan med kjeller, er velholdt og har hatt kun 2 eiere.

Romslig hall med garderobe og gjestetoalett. Praktisk vaskerom og utvendig bod.

Stor, lys stue/spisestue med skyvedør til vinterhage med dør til hagen. Romslig kjøkken med mye skap/skuffer og benkeplass. I denne etasjen er det også en master-avdeling med soverom, omkledningsværelse og bad. Omkledningsværelset er av god størrelse og kan gjøres om til et ekstra barnerom (det er plass til garderobeskap i hovedsoverommet).

I soveromsetasjen er det flott stue med peis og utgang til balkong. 2 soverom (begge med balkong) og bad. I kjelleretasjen (egen inngang) er det tre uinnredede rom.

Dobbel garasje.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært, landlig og usjenert boligområde på Billingstad i Asker kommune (rett ved grensen til Bærum).

Offentlig kommunikasjon:
Fra boligen er det gangavstand både til buss og togstasjon. Kort og enkel tilgang til E-18 for de som kjører bil til arbeid. Flotte sykkelmuligheter mot Oslo, Sandvika og Asker.

Rekreasjonsområder:
Kort vei til sjøen med både båthavn og populære badestrender som Holmenskjæret, Hvalstrand og Kalvøya. Her bor du i umiddelbar nærhet til Vestmarka som kan tilby et stort utvalg av turstier, sykkelveier og hyggelige markahytter sommer som vinter. Langs sjøen finner man Kyststien som går innom fine turområder, idylliske badeplasser og naturreservat.

Holmen Idrettspark er et av Asker og Bærums flotteste og mest innholdsrike idrettsanlegg: fotballbaner, ishall, fjellhall, tennisanlegg, klartresenger mm. På Holmen er også en flott og populær svømmehall.

Megler

Portrettbilde av Anne Hellebostad Causevic

Anne Hellebostad Causevic

Eiendomsmegler MNEF/Jurist/Partner

Kontakt Anne Hellebostad på e-post
ahc@sem-johnsen.no

Kontakt Anne Hellebostad på telefon
92 80 69 90

Anne Hellebostad Causevic har vært med å starte og bygge opp kontoret på Bekkestua. Hun er voksen, er sunnmøring, men har bodd i Oslo Vest og Bærum i 40 år. Anne er utdannet økonom og jurist og har jobbet med eiendomsmegling i 15-16 år. Hun har erfaring med salg både i Oslo Vest, Asker og Bærum. Lokalkunnskap er en selvfølge! Anne leverer skreddersøm; er opptatt av en godt planlagt salgsprosess, deltar selv på alle deler av prosessen, er hardtarbeidende og gir både selger og kjøper tett oppfølging.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.