TOSTRUP TERRASSE 9

TOSTRUP TERRASSE 9

Prisantydning 13.500.000,-
Omkostninger 346.872,-
Totalpris 13.846.872,-
P-rom 152m2
Byggeår 1893
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.630,-
 • Fellesformue
  143.082,-
 • Ligningsverdi
  2.732.328,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Unik loftsleilighet med praktfull fjordutsikt - Svært ettertraktet beliggenhet øverst i blindvei - Oppussingsbehov

Beliggenhet

Svært attraktiv og meget sentral beliggenhet på Frogner/Skarpsno rett ved Gimle. Tostrup Terrasse er en liten og rolig blindgate i den solrike, sydvestvendte skråningen mellom Gimletoppen og Skarpsnoparken. I tillegg til de fire sveitservillaer som ligger på rad og rekke i gaten, troner den flotte murvillaen i nr. 9 øverst av disse, med en nydelig utsikt over Frognerkilen, småbåthavnen og Oscarshall/Bygdøy' - hvor denne leiligheten trolig har én av områdets aller beste beliggenheter med sin fantastiske utsikt. Tostrup Terrasse har innkjøring fra Drammensveien vis-a-vis nr. 82 (grenser til Storbritannias ambassadørresidens i Drammensveien 79).

Tostrup terrasse (1-9, ingen partallsadresser) skulle opprinnelig ha vært forlenget helt opp til Tostrups gate, et navn som også ble brukt på denne veien, men dette prosjektet ble ikke fullført. I likhet med Tostrups gate har Tostrup terrasse navn etter juvelér Jacob Tostrup, som eide en løkkeeiendom i området.

En steintrapp i gaten går opp til Gimle/Thomas Heftyes gate, med kort avstand til et godt utvalg av forretninger, kaféer, restauranter m.m. i bl.a. Bygdøy allé. Kort vei også til Solli plass, Majorstuen, Aker Brygge og sentrum for øvrig. Gangavstand til Frognerparken, Frøyas have (parken på Skarpsno) og ut til vakre Bygdøy, med sine flotte turområder hele året og populære badestrender om sommeren. Offentlig kommunikasjon finner man i umiddelbar nærhet, med nærmeste trikkeholdeplass 'Skarpsno' i Drammensveien hvor linje 13 går, som tar deg enkelt til Skøyen og Solli plass hvor det er et bredt utvalg av offentlig kommunikasjon. Det er også nærhet til busshodeplass ved Frogner kirke, hvor det går bl.a. nattbussforbindelser.

Matrikkel

Gnr.212 Bnr.907 Snr.8 Lnr.8 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.