Tråkka 6 (B)

Tråkka 6 (B)

Prisantydning 25.000.000,-
Omkostninger 659.392,-
Totalpris 25.659.392,-
P-rom 342m2
Byggeår 1948
Soverom 6
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Peter Skaara

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1968m2
 • Bruksareal
  397m2
 • Bruttoareal
  432m2
 • Ligningsverdi
  4.166.194,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Solgt på direkte bud til selger. Visning avlyst.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet mot Holmendammen i et svært barnevennlig og godt etablert boligområde med nærhet til både byen og marka.
Kort vei til dagligvarehandel på Slemdal og i Holmenkollveien. Ellers er det også kort vei til Vinderen senter med bredt utvalg av servicetilbud bl.a. kafe og bakeri, sportsforretning, klesforretninger, post, vinmonopol, apotek, blomsterforretning, dagligvarebutikker.

God offentlig kommunikasjon med buss fra Holmendammen busstopp, her går det bl.a. buss til Majorstuen på under 10 minutter. Ellers er det ca. 900 meter til Vinderen T-banestasjon som tar deg til Majorstuen på ca. 6 minutter og videre mot sentrum. Ellers er det 1km til Smestad som er et lite kollektivknutepunkt med flere buss- og t-baneforbindelser.

Eiendommen ligger i et område med godt utvalg av skoler og barnehager. Innenfor en radius på 1 kilometer finner man flere barnehager som f.eks. Holmen og Dalskroken barnehage. Før øvrig et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Holmen, Slemdal og Smestad er de nærmeste barneskolene. Boligen vil sogne til denne Holmen skole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Hovseter, Ris og Midtstuen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder.

Matrikkel

Gnr. 27 bnr. 837 snr. 1 i Oslo kommune

Adresse

Tråkka 6 (B)
0774 Oslo

Prisantydning inkludert omkostninger

25 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

Megler

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.