Uelands gate 57N

Uelands gate 57N

Prisantydning 4.100.000,-
Omkostninger 6.732,-
Totalpris 4.502.511,-
P-rom 56m2
Byggeår 1936
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Visningstider

 • Søndag 26. mars
  Kl. 12.00 – 13.00
 • Tirsdag 28. mars
  Kl. 17.00 – 18.00

Meld deg på visning her

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  6.135,-
 • Fellesformue
  26.455,-
 • Fellesgjeld
  395.779,-
 • Ligningsverdi
  1.179.127,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

ILADALEN / ALEXANDER KIELLANDS PLASS - Romslig gjennomgående 2-roms. Oppussingsbehov med potensiale. V.v og fyring inkl - Attraktiv beliggenhet - Balkong!

Høydepunkter

Uelands gate 57 N er en lys og gjennomgående 2-roms andelsleilighet beliggende i byggets 2. etasje. Her bor du i et meget veldrevet borettslag med fine fellesarealer. Leiligheten har en sentral beliggenhet på attraktive Iladalen, ved populære Alexander Kiellands plass og St. Hanshaugen. Planløsningen oppleves særdeles fin med gode møbleringsmuligheter.

Kort fortalt:
- Varmtvann, fyring og internett er inkludert i felleskostnadene
- IN-ordning
- God takhøyde og store vindusflater
- Ingen forkjøpsrett
- Lave omkostninger - ingen dokumentavgift
- Gode lagringsmuligheter i en kjellerbod samt en loftsbod
- Kort vei til kollektivtransport og dagligvarehandel
- Attraktiv beliggenhet!

Beliggenhet

Populær og svært sentral beliggenhet i Iladalen, like ved Alexander Kiellands plass. Iladalen ligger mellom Sagene, sentrum, Grünerløkka og St. Hanshaugen, med gangavstand til det meste som Oslo kan by på. Nærområdet er grønt og fint, og omkranset av flere parker med gode turmuligheter i umiddelbar nærhet. På andre siden av Akerselva finner man "Løkka" med byens mest spennende og varierte utvalg av barer, kaféer, restauranter og butikker. Noen hundre meter fra leiligheten ligger Vulkan med utested (BAR Vulkan) og Mathallen som byr på spennende matmarkeder med kort- og langreiste fristelser, vinkurs, konserter m.m.

Nærsenteret i Kiellands hus er i umiddelbar nærhet har det du trenger til det daglige, som matbutikk, frisør, kafé, bensinstasjon og Vinmonopol. Søndagsåpen Bunnpris ligger i Vøyensvingen ikke langt unna. Det er også et par spennende serveringssteder rett i nærheten som Colonel Mustard og Gutta fra Calcutta. Ærverdige Tranen er nylig omgjort til Åpent Bakeri på dagtid og Lofthus Samvirkelag med byens kanskje beste pizza på kvelden.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Uelands gate 57N? Klikk her