ULLERN ALLE 69

ULLERN ALLE 69

Prisantydning 8.500.000,-
Omkostninger 247.822,-
Totalpris 8.805.822,-
P-rom 156m2
Byggeår 1981
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Tor-Inge Hoel Betten

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.215,-
 • Fellesformue
  50.299,-
 • Fellesgjeld
  58.000,-
 • Ligningsverdi
  2.198.378,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

Ullern/Åsjordet - Oppussingsbehov - Fin utsikt - Sydvendt terrasse - Balkong - Heis - Garasjeplass

Høydepunkter

-Innholdsrik leilighet med stort potensiale
-Heisadkomst direkte fra garasjekjeller
-Parkeringsplass med lett adkomst
-Moderniseringsbehov - her kan du få boligen nøyaktig slik du ønsker
-Solrik og romslig terrasse med fint utsyn
-Balkong med morgensol
-Felles varmtvann
-Flotte fellesarealer
-Umiddelbar nærhet til meget god offentlig kommunikasjon

Beliggenhet

Attraktivt og veletablert boligområde på Ullern/Åsjordet. Sameiet og tilliggende sameier har flotte og velstelte parkmessige fellesarealer med lekeplasser og store friarealer. Her kan man gå på tur på opparbeidede interne gangveier.
Kort vei til Blokkajordet ball-løkke og tennisbaner. I Silurveien ligger det et servicebygg med treningssenteret Ullern trening, Legevakt Vest mm. Nærhet til Øraker idrettshall og Ullern idrettsplass. Turmuligheter i Mærradalen med turstier som bringer deg opp til Huseby, Bogstad og marka. Det er også kort vei til fine turområder fra Vækerø langs Kyststien, badeplassen ved Hydrobygget, Sollerudstranda og Vækerøparken. Sykkelstier langs vannet mot Bygdøy og Aker Brygge. Langs Lysakerelven er det fine turstier mellom Lysaker og til Bogstadvannet. Søndagsåpen nærbutikk med post i butikk ligger ved Åsjordet stasjon. En kort kjøretur til CC Vest med i alt over 100 butikker/servicetilbud. Det er gangavstand til Lilleaker Torg som har dagligvareforretninger, bensinstasjon, kafé, Apotek, Sushirestaurant og frisør.
Det er kort gangavstand til Åsjordet T-bane stasjon (linje 3), som tar deg til byen på 10 minutter eller mot Kolsås. Nærmeste busstasjon er Blokkajordet som ligger få minutters gange fra leiligheten. Linje 23 går mellom Lysaker og Simensbråten via Nydalen/Storo. Nærmeste togstasjon er Lysaker.

Megler

Portrettbilde av Tor-Inge Hoel Betten

Tor-Inge Hoel Betten

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Tor-Inge Hoel på e-post
tib@sem-johnsen.no

Kontakt Tor-Inge Hoel på telefon
95 84 47 00

Tor-Inge Hoel Betten har bakgrunn fra Forsvaret og Politiet og har siden 1996 arbeidet med eiendomsmegling i Oslo og Akershus. Han har et omfattende kontaktnett og får svært gode vurderinger av private og profesjonelle eiendomsaktører. I de senere år har fokuset vært på salg av større enheter i Oslo Sentrum og Oslo Vest, samt mellomstore nye prosjekter, tomtesalg og bistand til eiendomsutviklere. Tor-Inge er daglig leder ved vårt kontor på Bekkestua.

Les mer