Ullernkammen 21

Ullernkammen 21

Prisantydning 8.500.000,-
Omkostninger 214.292,-
Totalpris 8.714.292,-
P-rom 130m2
Byggeår 1976
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Elin Lee

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Marit Tukjær Lie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.328,-
 • Fellesformue
  36.124,-
 • Ligningsverdi
  2.245.138,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

ULLERNTOPPEN - Stor og gjennomgående selveier - Flott utsikt - To solrike terr. - Garasje - To lekre bad - Kun én etg opp fra inngang

Høydepunkter

Stor, luftig og gjennomgående utsikts-/selveierleilighet på Ullernåsen
Et stille, rolig og barnevennlig område med fine turområder
Leiligheten ligger kun én etasje opp fra inngangsplan
Leiligheten har i dag to soverom, opprinnelig var det tre soverom. Det er mulig å gjøre om på planløsningen, flere mulige løsninger
Stor stue med innglasset østvendt terrasse 12 kvm med nydelig utsikt over hele byen
Vestvendt terrasse 13 kvm med utgang fra spisestue
To lekre bad oppgradert i 2018
Garasjeplass i felles garasjekjeller rett under bygget. Innendørs adkomst, slik at man går tørrskodd til bilen

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet på Ullerntoppen med utsikt over Oslo, barnevennlig uten gjennomgangstrafikk - nabo til barnehage. Gangavstand til dagligvarebutikk på sameiets tomt, samt buss i Ostadalsveien. For øvrig kort vei til offentlig kommunikasjon som T-bane. Kort avstand til Røa Senter og få minutters kjøretur til CC Vest som byr på det meste av servicetilbud samt et stort utvalg av forretninger.

I nærheten er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter langs Mærradalen, som fører videre innover mot Sørkedalen og Nordmarka. Bademuligheter på Bogstad. Ullern og Røa Idrettsforening tilbyr bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk. I tillegg er det kort vei til lekeplass, alpinanlegg, golfbane, idrettshall, tennisanlegg, treningssenter m.m.

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 827 snr. 24 orgnr. 971493666 i Oslo kommune

Adresse

Ullernkammen 21
0380 Oslo

Meglere

Portrettbilde av Elin Lee

Elin Lee

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Elin på e-post
ele@sem-johnsen.no

Kontakt Elin på telefon
99 63 04 41

Elin Lee har jobbet som eiendomsmegler siden høsten 2010 og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun jobber både med boligsalg og boligutleie og har et spesielt fokus på Tjuvholmen og Aker Brygge hvor hun gjennom årene har gjennomført svært mange formidlinger.

Hun er opptatt av at alle salgs- og utleieoppdragene hun gjennomfører blir håndtert på en profesjonell, ryddig og god måte. Tilbakemeldinger fra hennes kunder er at erfaring, kunnskap, tilgjengelighet og nøyaktighet gjenspeiles i alle elementene ved jobben hun gjør som eiendomsmegler.

Elin har tidligere sittet som styremedlem i Norges Eiendomsmeglerforbund, avdeling Oslo og Akershus.

Les mer
Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.