Ullernveien 81

Ullernveien 81

Prisantydning 7.500.000,-
Omkostninger 201.542,-
Totalpris 7.701.542,-
P-rom 126m2
Byggeår 1961
Soverom 3
Boligtype Rekkehus
Eierform Selveier
Solgt

André Volberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: André Volberg

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  119m2
 • Bruksareal
  126m2
 • Bruttoareal
  142m2
 • Ligningsverdi
  1.994.341,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

Moderne rekkehus. 2 stuer. Vinterhage m/god takhøyde. Fint kjøkken. 2 moderne bad. Sep wc. 3 sov. Peiser. Uteplasser Gar

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i blindvei i et attraktivt, solrikt og barnevennlig boligområde på Ullern. Kort vei inn til sentrum, eller til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med bl.a. bussJar-trikken (nr. 13) som bringer deg både vestover til Jar og inn til Oslo sentrum via Skøyen på ca. 17 minutter. T-bane fra Ullernåsen stasjon. Gode bussforbindelser til Lysaker/Fornebu og Majorstuen, Storo/Ring 3 med bl.a. buss 23 og 28 fra Shell ved Ring 3. Skøyen og Lysaker stasjon har togforbindelse/flytog.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og trikk, hvorav nærmeste holdeplass er Radiumhospitalet og Ullern, for henholdsvis buss og trikk. Holdeplassene ligger ca. 200 meter fra boligen. Med bil fra Ullern tar det ca. 5 minutter til Skøyen, 10 minutter til Majorstuen og 40 minutter til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Bestum barneskole, Bjørnsletta barne-og ungdomsskole og Øraker ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Ullern videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Oslo International School har beliggenhet på Bekkestua.

For den aktivitetslystne kan Ullern Idrettsforening tilby bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk.
Ullern Tennisklubb ligger idyllisk til på Blokkajordet ved Ullern Kirke og har et høyst moderne tennisanlegg til helårsbruk. I tillegg er det kort vei til lekeplass, idrettshall og treningssenter m.m

I umiddelbar nærhet finner du en fantastisk tursti og sykkelsti gjennom Mærradalen opp til Huseby/Bogstad med videre turnett rett til Nordmarka..

Langs Lysakerelven er det fine gangveier som kan fører deg ned til Lysaker brygge med flott utsyn over Oslofjorden, eller opp helt opp til Bogstadvannet og et forfriskende bad.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.