URANIENBORGVEIEN 13

URANIENBORGVEIEN 13

Prisantydning 3.000.000,-
Omkostninger 98.112,-
Totalpris 3.151.402,-
P-rom 25m2
Byggeår 1936
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.579,-
 • Fellesformue
  11.910,-
 • Fellesgjeld
  53.290,-
 • Ligningsverdi
  699.832,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

URANIENBORG - Lekker leilighet pusset opp i 2015 - Varmtvann inkl. - Felles takterrasse - Heis - Svært attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på Uranienborg i bydelen Frogner, kort vei fra Slottet. Fra eiendommen er det gangavstand til et rikt utvalg av fasiliteter- og servicetilbud. I området er det også flere parker, heriblant Uranienborgparken rett ved leiligheten, og videre Slottsparken, Stensparken og Frognerparken med fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Omkringliggende område er også kjent for å tilby noen av Oslos beste shoppingmuligheter med blant annet Bogstadveien, Skoveien. Bygdøy Allé, Aker Brygge, Tjuvholmen, Karl Johan m.m. Skoler som UiO Det juridiske fakultet, OsloMet og Høyskolen Kristiania er også innenfor rekkevidde.

I nærområdet er det også en rekke serveringssteder som Litteraturhuset, Olivia, Lorrys, Horgans, Lille Asia og Delicatessen for å nevne noen. Det er flere dagligvarebutikker i nærområdet, hvorav Rema 1000 i Parkveien og Kiwi i Hegdehaugsveien er innenfor gangavstand. For de treningsglade er det kort vei til treningssentre som SATS Bislett, Fitness Xpress, Elexia Colosseum og Evo Fitness i Oscars gate. Det er også kort vei til T-banestasjonen ved Nationaltheatere som kan ta deg til både Frogneseteren og Sognsvann. Her er det lysløyper og muligheter for fine skiturer hele vinteren, og eventuelt gåturer på sommerhalvåret.

Det er gode kommunikasjonstilbud i området. Nærmeste knutepunkt er Nationaltheateret, herifra går det både T-bane, buss, trikk og tog som kan ta deg til alle byens hjørner. I tillegg går det trikkeruter i Bogstadveien/Hagdehaugsvei og Holtergata med stopp i gangavstand fra leiligheten. Dersom en ønsker å ta buss er det kun få minutters gange til holdeplass i Camilla Colletts vei, her går buss nr. 21 med trasé Tjuvholmen - Helsfyr.

Matrikkel

Gnr. 214 bnr. 399 snr.

Megler

Portrettbilde av Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Kontakt Caroline på e-post
css@sem-johnsen.no

Kontakt Caroline på telefon
47 03 57 19

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ti år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.