Uranienborgveien 13

Uranienborgveien 13

Prisantydning 3.000.000,-
Omkostninger 87.862,-
Totalpris 3.141.152,-
P-rom 25m2
Byggeår 1936
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.579,-
 • Fellesformue
  11.910,-
 • Fellesgjeld
  53.290,-
 • Ligningsverdi
  699.832,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Lekker leilighet pusset opp i 2015 - Varmtvann inkl. - Felles takterrasse - Heis - Svært attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på Uranienborg i bydelen Frogner, kort vei fra Slottet. Fra eiendommen er det gangavstand til et rikt utvalg av fasiliteter- og servicetilbud. I området er det også flere parker, heriblant Uranienborgparken rett ved leiligheten, og videre Slottsparken, Stensparken og Frognerparken med fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Omkringliggende område er også kjent for å tilby noen av Oslos beste shoppingmuligheter med blant annet Bogstadveien, Skoveien. Bygdøy Allé, Aker Brygge, Tjuvholmen, Karl Johan m.m. Skoler som UiO Det juridiske fakultet, OsloMet og Høyskolen Kristiania er også innenfor rekkevidde.

I nærområdet er det også en rekke serveringssteder som Litteraturhuset, Olivia, Lorrys, Horgans, Lille Asia og Delicatessen for å nevne noen. Det er flere dagligvarebutikker i nærområdet, hvorav Rema 1000 i Parkveien og Kiwi i Hegdehaugsveien er innenfor gangavstand. For de treningsglade er det kort vei til treningssentre som SATS Bislett, Fitness Xpress, Elexia Colosseum og Evo Fitness i Oscars gate. Det er også kort vei til T-banestasjonen ved Nationaltheatere som kan ta deg til både Frogneseteren og Sognsvann. Her er det lysløyper og muligheter for fine skiturer hele vinteren, og eventuelt gåturer på sommerhalvåret.

Det er gode kommunikasjonstilbud i området. Nærmeste knutepunkt er Nationaltheateret, herifra går det både T-bane, buss, trikk og tog som kan ta deg til alle byens hjørner. I tillegg går det trikkeruter i Bogstadveien/Hagdehaugsvei og Holtergata med stopp i gangavstand fra leiligheten. Dersom en ønsker å ta buss er det kun få minutters gange til holdeplass i Camilla Colletts vei, her går buss nr. 21 med trasé Tjuvholmen - Helsfyr.

Matrikkel

Gnr. 214 bnr. 399 snr.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Uranienborgveien 13? Klikk her