VESLEBUKTA A103 NY (opprinnelig oppdragsnr 133-20-0611)

VESLEBUKTA A103 NY (opprinnelig oppdragsnr 133-20-0611)

Prisantydning 7.000.000,-
Totalpris 7.000.000,-
P-rom 73m2
Byggeår 2022
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Kort om eiendommen

VESLEBUKTA/KOLBOTN - Ny 3-roms frontleilighet mot vannkanten med vestvendt markterrasse, garasjeplass og god standard - under oppføring

Høydepunkter

Velkommen til Veslabukta! Vi har gleden av å presentere bolig A103 - 3-roms selveierleilighet under oppføring på en av de beste tomtene på Kolbotn med idyllisk beliggenhet ved Kolbotnvannet. Leiligheten ligger i front mot vannkanten med vestvendt markterrasse, medfølgende garasjeplass, heis og god standard. Ventes ferdigstilt 4. kvartal 2022.

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder følgende: Romslig stue med utgang til markterrasse på 21 kvm. Fra stuen er det åpen løsning mot flott HTH-kjøkken. Rålekkert flislagt bad. Leiligheten får to gode soverom, hovedsoverom med utgang til terrasse. Det leveres vannbåren gulvvarme i alle gulv. Innvendig bod og sportsbod.

Salg av kontraktsposisjon - se prosjektets hjemmeside her: www.veslebukta.no

Selges etter prinisppet om "først til mølla"!

Beliggenhet

Svært få eiendommer kan kategoriseres både som sentrale og idylliske. Noen perler finnes der ute, Veslebukta er en av disse. De tre leilighetsbyggene vil få en fantastisk beliggenhet, og med Kolbotnvannet som nærmeste nabo utenfor stuevinduene og de solfylte uteplassene i vest.

Akkurat her, tilbaketrukket fra sentrumslarmen, og med akkurat passe avstand til Kolben, Kolbotn Torg, togstasjonen mm., har Solon Eiendom trolig indrefileten av boligeiendommer under utvikling på Kolbotn. Med på laget er de prisbelønnede arkitektene i A-lab. Igjen satser Solon Eiendom på å skape et arkitektonisk særpreget boligprosjekt, et lite landemerke.

Prosjektet vil bestå av 57 selveierleiligheter fordelt på tre leilighetsbygg på fem boligplan samt underliggende bod- og garasjeanlegg. Her vil det være et fint utvalg av boliger fra ca. 38 til 191 kvm, med mange varianter i mellom. Det blir 14 townhouse ved Theodor Hansens vei, disse vil ha et arkitektonisk preg og innhold tilsvarende townhousene som Solon Eiendom har solgt på motsatt side av Theodor Hansens vei (deler av boligprosjektet Storebukta).

Megler

Portrettbilde av Silje Godager

Silje Godager

Eiendomsmegler

Kontakt Silje på e-post
sg@sem-johnsen.no

Kontakt Silje på telefon
95 12 07 26

Silje Godager har jobbet som eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun startet sin karriere hos Privatmegleren og har jobbet i Sem & Johnsen siden 2017. Silje har et bredt nedslagsfelt i Oslo og Stor-Oslo med salg av både bruktboliger, nybygg og næring. 32-åringen har lang erfaring med salg av store eiendommer og alle typer leiligheter.

Silje er ambisiøs og har høy arbeidskapasitet med fokus på faglig kompetanse, gode salgsresultater og tett oppfølging av kundene sine. Hun har et øye for detaljer ved hvert enkelt objekt og er en god veileder gjennom hele salgsprosessen med stor respekt for verdiene hun forvalter.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.