Vestblokka A2-301 NY

Vestblokka A2-301 NY

Prisantydning 7.490.000,-
Omkostninger 71.512,-
Totalpris 7.561.512,-
P-rom 80m2
Byggeår 2023
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

TORSHOVHØYDEN - Ny, lekker 3,5-roms selveier under oppføring med 2 balkonger. 2/3 sov og 2 bad. Svært attraktivt på Torshov.

Høydepunkter

Velkommen til Vestblokka A2-301 på Torshovhøyden! Ny 3,5-roms selveier under oppføring i 3. etasje med heisadkomst til leilighetsplan. Leiligheten får en gjennomgående planløsning med 2 balkonger vendt mot sydvest og nordøst samt følgende innhold: stue, kjøkken, hovedsoverom med eget bad og walk-in garderobe, soverom 2, bad 2/vaskerom, bibliotek og innvendig bod. Estimert ferdigstilt i perioden 01.06.2023 - 01.09.2023.

• Stue/kjøkken med fine vindusflater
• Moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer
• Delikate flislagte bad
• 1-stavs eikeparkett
• Vannbåren gulvvarme, avregnes akonto i felleskostnadene, hvilket sikrer lavere strømutgifter
• Balansert ventilasjon
• Medfølgende sportsbod
• Lave kjøpsomkostninger

Beliggenhet

Torshovhøyden var tidligere hovedkontoret til Lilleborg, et stolt Norsk industrieventyr. Plasseringen rett ved bredden til Akerselva var ikke tilfeldig. Her ble vannkraften fra elva utnyttet, og det var mange som hadde sine arbeidsplasser langs Akerselva. Nå er det nye tider, og elven og områdene rundt har blitt til fantastiske friområder. Her kan du følge en grønn trasé til fots, med sykkel eller barnevogn til Oslo sentrum eller helt opp til Maridalsvannet.

Dette er et grønt belte mellom by og land som er over 8 km langt. Det går til og med an å fiske etter laks og ørret, og ja, man får fisk. Så langt er den uoffisielle rekorden en laks på 6,8 kilo.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet A2-301 i prosjektet Torshovhøyden, Vestblokka, på nærmere angitte vilkår.

Selger av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 11.09.2020 med utbygger/selger 1 om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Silje Godager

Silje Godager

Eiendomsmegler

Kontakt Silje på e-post
sg@sem-johnsen.no

Kontakt Silje på telefon
95 12 07 26

Silje Godager har jobbet som eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun startet sin karriere hos Privatmegleren og har jobbet i Sem & Johnsen siden 2017. Silje har et bredt nedslagsfelt i Oslo og Stor-Oslo med salg av både bruktboliger, nybygg og næring. 32-åringen har lang erfaring med salg av store eiendommer og alle typer leiligheter.

Silje er ambisiøs og har høy arbeidskapasitet med fokus på faglig kompetanse, gode salgsresultater og tett oppfølging av kundene sine. Hun har et øye for detaljer ved hvert enkelt objekt og er en god veileder gjennom hele salgsprosessen med stor respekt for verdiene hun forvalter.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Vestblokka A2-301 NY? Klikk her