Sandakerveien 56, Vestblokka A2-602

Sandakerveien 56, Vestblokka A2-602

Prisantydning 7.300.000,-
Omkostninger 60.142,-
Totalpris 7.360.142,-
P-rom 59.5m2
Byggeår 2023
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

  • Tirsdag 31. jan.
    Kl. 12.00 – 13.00

Meld deg på visning her

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Christopher Lejonberg

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Kort om eiendommen

VESTBLOKKA TORSHOVHØYDEN Ny 3-roms toppleil. 6,5 m² sydvestvendt balkong. Heis. Felles takterrasse. Utsikt.

Beliggenhet

Vestblokka blir et frittstående leilighetsbygg med en unik plassering på Torshovhøyden øst for Akerselva og Lilleborgbebyggelsen. Den frie plasseringen gir leilighetene en åpen utsikt mot vest og utover byhorisonten og de omkringliggende åser. Prosjektet får kun 28 leiligheter hvor de fleste får glede av den vestvendte beliggenheten.

Torshov har det som alle ønsker seg i sitt nærmiljø, yrende liv på gateplan, men også brede lyse gater. Torshovdalen har gjennom flere generasjoner gitt folk i området pusterom fra et travelt byliv. Dalen har store bølgende åser som skapt for aking med flott utsikt over byen. Her er det mye luft mellom bygningene, og store parkarealer som Torshovparken og Torshovdalen brukes aktivt av de som bor i området. Her finner du blant annet ute-bordtennis og sandvolleyballbaner til bruk for alle. Hele området ble planlagt og tegnet på 1920-tallet, og fokus var trivsel for beboerne. I tillegg til at hovedgaten har et yrende og spennende utvalg av tilbud, fungerer den også som transportåre ned til sentrum eller opp til Kjelsås og Maridalsvannet.

Torshovhøyden vil kunne by på et variert servicetilbud med umiddelbar nærhet til en rekke restauranter og kaféer som Åpent Bakeri, Kaffebrenneriet, tapas, sushi, osv. Det finnes spennende kulturtilbud i området og vi kan bl.a. nevne Soria Moria, med konserter, bar/restaurant og teater, samt flotte gallerier. Dagligvare, apotek, yoga og treningssentre, samt flere skoler og barnehager finnes også i umiddelbar nærhet. God offentlig kommunikasjon med bl.a. trikk- og bussruter tar deg videre ned til sentrum og Aker Brygge, eller videre opp til Nydalen og Handelshøyskolen BI.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet A2-602 i prosjektet Vestblokka Torshovhøyden på nærmere angitte vilkår.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47 37 10 31

Les mer
Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47371031

Christopher Lejonberg har jobbet som eiendomsmegler siden 2006. Han har primært arbeidet med formidling av boliger under oppføring.

Christopher Lejonberg har bistått i mer enn 2 000 bolighandler, og arbeidet med store utviklinger som fritidsdestinasjonen Gausta ved Gaustatoppen, boligprosjektene Ringnes Park (Grünerløkka) og Hundsund (Fornebu) samt en rekke mindre og mellomstore boligprosjekter i Oslo og Bærum.

Les mer
Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Sandakerveien 56, Vestblokka A2-602? Klikk her