VESTHEIMGATA 8

VESTHEIMGATA 8

Prisantydning 3.650.000,-
Omkostninger 108.492,-
Totalpris 3.877.315,-
P-rom 32m2
Byggeår 1940
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.043,-
 • Fellesformue
  8.278,-
 • Fellesgjeld
  118.823,-
 • Ligningsverdi
  918.168,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

FROGNER - Meget attraktiv og pen selveierleilighet med balkong, heis og felles takterrasse. Fyring og varmtvann inkludert

Høydepunkter

Vestheimgata har en meget sentral og populær beliggenhet i hjertet av Frogner tilbaketrukket fra biltrafikk og støy. Denne leiligheten er perfekt for deg som ønsker å bo svært sentralt med alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet.

- Leiligheten har en fin plassering i 6. etasje med heis

- Flott utsyn mot frodige omgivelser

- Leilighet med store vindusflater og mye lys

- Nyere kjøkken fra 2018 med integrerte hvitevarer

- Særdeles god og effektiv planløsning

- Hyggelig balkong med utgang fra stuen

- Flott, felles takterrasse med sol hele dagen og diverse fellesboder og fellesvaskeri

- Fyring og v.v. er inkludert i fellesutgifter

- Leiligheten disponerer 1 bod i 1.etg.

- Veldrevet sameie

- Utleie er tillatt

Beliggenhet

Vestheimgata har en meget sentral og populær beliggenhet i hjertet av Frogner tilbaketrukket fra biltrafikk og støy. Denne leiligheten er perfekt for deg som ønsker å bo svært sentralt med alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Området har et mangfold av restauranter, koselige kafeer, butikker, barer og servicetilbud.

Frognerparken og Slottsparken gir flotte rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. For hyggelige søndagsturer anbefales turområdene langs Frognerkilen og på Bygdøy med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren. For den treningsglade er det kort vei til flere treningsstudioer, blant annet Sats på Colosseum, Sjølyst og Solli Plass.

Meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet sørger for at det er lett å komme seg rundt i byen. Nærmeste trikkestopp er Elisenberg, mens nærmeste busstopp er Frogner kirke. Det er ca. 10 minutters gange ned til tog og t-banestasjonen på Nationalteateret hvor eksempelvis t-banen tar deg i alle retninger av byen og flytoget til Oslo lufthavn Gardermoen.

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.