Waldemar Thranes gate 8

Waldemar Thranes gate 8

Prisantydning 5.200.000,-
Omkostninger 15.578,-
Totalpris 5.215.578,-
P-rom 69m2
Byggeår 1955
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.635,-

Kort om eiendommen

St.Hanshaugen - Lekker 3-roms med 2 solrike balkonger, heis og nyere moderne kjøkken og bad- Vender mot rolig bakgård

Høydepunkter

- Stor 3-roms leilighet med heisadkomst
- To balkonger, en øst og en stor vestvendt
- Gjennomgående god standard i hele boligen
- Attraktiv beliggenhet, midt på St.Hanshaugen
- Lave kjøpsomkostninger og ingen dokumentavgift
- Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnadene
- Ny, sort inngangsdør montert i 2018
(B30 klassifisert)
- Trapperom og fellesarealer er oppusset i 2018
- Leiligheten har blitt oppusset i 2015/2017
- Baderommet er oppusset i 2015
- Leiligheten disponerer to boder.
- Nytt sentralfyringsanlegg i gården i 2018.
- Dørcallinganlegg

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet i veletablert boligområde på St. Hanshaugen. Ettertraktet nærområde som har det meste: Hyggelige kafeer, meget gode restauranter og trivelige småbutikker og kafeer som ''Gutta på Haugen'', Java, Pascal, Smalhans, Kaffebrenneriet, United Bakeries og Baker Hansen samt nye Enoteca (gamle Colletts Kafé) i nærheten. Stormarked og søndagsåpen matforretning innen kort gangavstand. Den grønne parken på St. Hanshaugen ligger i umiddelbar nærhet, med nydelige grøntarealer til tur og rekreasjon, også populære Stensparken innen kort gangavstand. Bislett Stadion og nytt Sats treningssenter ligger kun få hundre meter unna. Lille Bislett er de siste årene oppgradert med ny lekeplass og fotballbane.

God offentlig kommunikasjon med trikk og buss i umiddelbar nærhet (Sofies gate og Ullevålsveien). Buss (21, 33, 37 og 46) med linjer som effektivt tar deg mellom Aker brygge - Helsfyr og Nydalen- Skullerud innom Stortorget og sentralbanestasjonen (sentrum). Trikk fra Pilestredet/ Thereses gate i flere retninger.

Gangavstand til Bogstadveien/Hegdehaugsveien, Majorstuen, Grünerløkka og sentrum samt utdanningsinstitusjoner som Høyskolen, Veterinærhøyskolen og Universitet.

Meglere

Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer