- Boligmarkedet er i ferd med å friskmeldes

- Boligmarkedet er i ferd med å friskmeldes

Eiendomsmegler Marit Tukjær Lie solgte familiebolig på Bestum til superpris nå i mars.

Denne boligen ble solgt 1,45 millioner over takst i begynnelsen av mars 2018.

---

- Vi merker at etterspørselen har økt de siste ukene. Det virker som om boligmarkedet begynner å bli friskmeldt. Folk er ikke redde for å delta i budrunder, sier partner og eiendomsmegler Marit Tukjær Lie i Sem & Johnsen.

Hun har mange oppdrag i Ullern bydel, og solgte nylig halvparten av en tomannsbolig på Bestum til en svært god pris. Så godt var salget at det også er omtalt av Akersposten.

- Dette var et utrolig godt salg, men her stemte også alt. Boligen ligger veldig attraktivt til i en stille og rolig gate, med god beliggenhet på Bestum. Dette er en tomannsbolig med «eneboligfølelse» på nesten 200 kvadratmeter, med stor og fin hage. Det var avgjørende for at så mange var interessert, sier Tukjær Lie.

Ti interessenter var med i budrunden, som stoppet på 11,35 millioner kroner, hele 1,45 millioner over prisantydning.

- Prisantydningen ble satt utfra tilsvarende salg i området det siste året, og da har prisene ligget mellom 9 og 10 millioner. At det skulle gå så langt over hadde hverken jeg eller selger sett for oss.

Hun forteller om stor interesse allerede fra første dag annonsen lå på Finn.no, og mange henvendelser om boligen. Selve visningshelgen kom det godt over 40 interessenter innom.

- Slike tilstander har vi ikke sett så mange av siden høsten 2016.

- Det har vært få slike boliger til salgs i området generelt, og særlig det siste året, og det uttrykte flere av interessentene. Mange har lett lenge etter et slikt objekt.   

«Alt ligger tilrette for et godt salg for dem som skal selge eneboliger, tomannsboliger eller rekkehus nå.»

Tomannsboligen var ikke nyoppusset, men godt vedlikeholdt.

- Det øker interessen at en bolig har god vedlikeholdshistorikk. Mitt inntrykk er at folk som skal kjøpe en familiebolig der de planlegger å bo i 10-25 år, ikke har noe imot at de må pusse opp til sin stil og standard, så lenge de ser at boligen er velholdt, og de kan ta litt etter hvert.

Tukjær Lie forteller at det er stor etterspørsel etter familieboliger i hele bydel Ullern, men spesielt i Bestum skolekrets.

- Alle de øvrige budgiverne som ikke trakk det lengste strået her må fortsette jakten. Det indikerer at det er riktig tidspunkt å selge denne type boliger fremover nå.

- Alt ligger tilrette for et godt salg for dem som skal selge eneboliger, tomannsboliger eller rekkehus nå, men markedet er fortsatt prissensitivt. Går man ut for høyt, kan det stoppe opp. 

Skal du selge bolig på Ullern, eller har spørsmål om boligmarkedet i Oslo Vest kan du kontakte Marit Tukjær Lie:

Mobil: 481 39 952

E-post: mtl@sem-johnsen.no