Derfor vender eiendomsadvokaten stadig tilbake til Sem & Johnsen

Derfor vender eiendomsadvokaten stadig tilbake til Sem & Johnsen

For Stig Bech er det én ting som gjelder i enhver eiendomstransaksjon: Kvalitet. Se hele videoen her.


Skrevet av Redaksjonen

Stig Bech er en av Norges ledende eiendomsadvokater. Han er advokat og partner hos Wiersholm i Oslo, og har også vært konsernsjef i boligutvikleren Solon Eiendom. For å nevne noe.

– Hverken privat eller profesjonelt, har jeg råd til å ta sjansen på å opptre med aktører som ikke oppfyller de kvalitetskravene som jeg og vi til enhver tid må stille. Ting skal gjøres ordentlig.

Stig Bech

Hvordan lykkes med en eiendomstransaksjon?

Stig har flere ganger brukt Sem & Johnsen som megler i boligtransaksjoner, både i privat og profesjonell sammenheng. Vi tok en prat for å høre hva som er viktig for ham når han jobber med en eiendomstransaksjon, og hvilke erfaringer han har gjort seg med Sem & Johnsen.

– De meglerne jeg jobber med i Sem & Johnsen, er personer som har gått læra hos flinke folk. De har litt ryggrad, og kan til og med yte litt motstand. Du kan ikke bare føye deg, i enhver sammenheng, for den du jobber for. Da blir rådene dine lite verdt.

Skal du selge bolig?

Siden etablering i 1977, har Sem & Johnsen tatt en ledende posisjon innen eiendomsmegling av de mest attraktive eiendommene i Oslo og Bærum, og er i dag også markedsledende på salg av boliger under oppføring i Oslo og Akershus.

Ta kontakt for en hyggelig prat!

Ta kontakt