Eiendomsmegler søkes!

Eiendomsmegler søkes!

Sem & Johnsen er i stadig vekst og vi er løpende på jakt etter dyktige eiendomsmeglere som vil bli med på laget.

Sem & Johnsen ble etablert i 1977, og har siden starten hatt et høyt fokus på kvalitet og diskresjon. Vårt satsningsfelt har tradisjonelt vært brukte boliger for salg i mellom- og høyprissegmentet i Oslo Vest og Bærum Øst, foruten fritidsboliger i de destinasjoner som naturlig er knyttet til vårt kjerneområde. Virksomheten omsetter årlig ca 1200 brukte boliger.

De siste årene har Sem & Johnsen utvidet virksomheten med en betydelig satsning på salg av boliger under oppføring. Her er satsningsområdet utvidet til å gjelde hele Oslo og Akershus. Årlig omsetter vi ca 1500 boliger under oppføring.

Sem & Johnsen har en partnereiet struktur, hvor partnerne sammen eier 75% av virksomheten. De resterende 25% eies av Pareto Bank og noen få mindre finansielle investorer. Vi har totalt ca 60 ansatte fordelt på 3 lokasjoner. Vi har lange tradisjoner, og har stor tro på at faglig tyngde sammen med erfaring og satsning på effektive prosesser gjennom ny teknologi gir våre ansatte de beste forutsetninger for å lykkes. Vår uavhengighet og eiermodell gir rom for å ta raske og gode beslutninger knyttet til hva som er forretningsmessig riktig for vår kjernevirksomhet.

Vi er på jakt etter deg som har erfaring og som er vant til å håndtere og dyrke egen portefølje. For den som har rette kvalifikasjoner er det store muligheter i vårt system, og vi oppfordrer deg til å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Ønsker du å jobbe hos oss?

Bruk gjerne dette skjemaet for å komme i kontakt med oss.

Vi garanterer full diskresjon.

1 relevant menneske

Liste med 1 menneske