Velkommen til vår nye hjemmeside

Velkommen til vår nye hjemmeside

Sem & Johnsens nye hjemmeside gjør det enda enklere å finne drømmeboligen.

Sem & Johnsen er kjent for å megle kvalitetseiendom. Attraktive boliger med det lille ekstra, om det så er snakk om en villa med strandlinje på Snarøya eller en smart toroms på Tjuvholmen.

Det vet dere som eier en slik perle, eller dere som er på jakt etter en. Vår nye nettside gjør det enda enklere å finne drømmeboligen. Her legger vi ikke bare ut alle boliger Sem & Johnsen har til salgs, men også alle boliger som kommer for salg i nær fremtid.

- Alle våre boliger som kommer for salg vil presenteres på hjemmesiden straks oppdraget er signert, forklarer Mikael Bolling, partner og megler i Sem & Johnsen. Han har vært ansvarlig for utformingen av vår nye hjemmeside.

- Boligene er anonymisert, men vil bli presentert ned til type bolig, nærområde, størrelse og prisklasse. Dette gjør at alle som er på boligjakt kan få et bilde av hva som kommer, og dersom en bolig er av interesse kan man kontakte megler og få førstehåndsinfo, og kanskje få komme på privatvisning før boligen legges ut på Finn.no. 

- Ofte går det så fort at man knapt får tenkt seg om før en bolig forsvinner fra markedet etter lansering på Finn.no. Dersom det viser seg å være drømmeboligen med stor D, har man bedre tid på seg enn sine «konkurrenter».

«Vi har utvidet vår virksomhet og er blant de største i landet når det gjelder salg av prosjekterte boliger og nyoppførte boliger.»

- Et hovedmål med vår nye hjemmeside var å gjøre den så moderne, funksjonell og brukervennlig som mulig. Er man ute etter en bolig, en megler eller et kontor, skriver man det rett inn i søkefeltet, og så vet vi med én gang hva du er ute etter. Hjemmesiden har en veldig smart utviklet søkefunksjon, man skal superraskt finne informasjonen man er ute etter, sier Bolling.

- Det går også an å gjøre kartsøk. Her ser man boliger som er til salgs eller kommer for salg, og finner mye info om området, som for eksempel skoler, barnehager, kollektivtransport osv. Her vises også boliger som nylig er solgt. Dette er et nyttig verktøy i orienteringsprosessen før man føler seg klar for å by på en eiendom, eller for å finne megleren som er rett mann for akkurat «mitt» boligsalg.

En annen grunn til at ny hjemmeside er lansert er at Sem & Johnsen har blitt større.

- Vi har fått en betydelig mer bredspektret portefølje. Vi har utvidet vår virksomhet og er blant de største i landet når det gjelder salg av prosjekterte boliger og nyoppførte boliger. Vi har også utvidet forretningsområdet og fått en avdeling for næringseiendom. Vi trengte ny nettside som omfattet hele meglerhuset Sem & Johnsen, der vi kan vise frem alle forretningsområdene våre, sier Bolling.

- Vi kommer også til å legge ut nyttige artikler om boligmarkedet og boligtrender, da våre meglere sitter på god kunnskap om våre nedslagsområder i Oslo og Bærum. 

Har du en bolig med det lille ekstra?

Kontakt oss for å få vite hvordan vi kan hjelpe deg å finne den rette kjøperen.