Kommer drømmeboligen til salgs snart?

Kommer drømmeboligen til salgs snart?

I Sem & Johnsens oversiktskart kan du se hva som kommer for salg i nær fremtid.

Å finne drømmeboligen er både spennende, nervepirrende – og til tider også frustrerende. For hva om Frogner-leiligheten som er perfekt for deg legges ut akkurat når du er på en 14 dagers ferie til utlandet? Eller om husene i området du har forelsket deg i så å si aldri legges ut for salg, og du snart må se etter noe et annet sted, fordi familien har vokst ut av nåværende bolig for lengst?

De fleste av oss har en ganske klar idé på både hvor den perfekte boligen ligger, og hvilke fasiliteter den bør inneholde. Noen kan endog si hvilken gate, bygård eller boligfelt, eller til og med akkurat hvilket hus de aller helst vil bo i.

Gangen i boligsalg i Oslo og Bærum er som regel at boliger legges ut på Finn.no helgen før det skal holdes fellesvisninger. Med andre ord er det lite tid å snu seg på når drømmeboligen plutselig er til salgs.

Sem & Johnsen har gjort drømmeboligjakten litt enklere med vårt nye og interaktive oversiktskart. Her ligger ikke bare alle boliger vi har for salg, men også boliger som kommer for salg i nær fremtid.

- Alle våre boliger som kommer for salg vil presenteres på hjemmesiden straks oppdraget er signert, forklarer Mikael Bolling, partner og megler i Sem & Johnsen.

I kartet vises omtrentlig beliggenhet for boligen, altså hvilken gate det er snakk om, hva slags type bolig det er, og i de fleste tilfeller også boligens størrelse, og prisklasse. Dersom du er interessert i å vite mer om boligen, kan du kontakte ansvarlig megler.

Utforsk kartet her


«Dersom en bolig er av interesse kan man kontakte megler og få førstehåndsinfo, og kanskje få komme på privatvisning før boligen legges ut på Finn.no.»

- Vi har solgt flere boliger som er lagt ut i kartet, men ennå ikke annonsert på Finn.no, sier Christoffer Askjer, daglig leder og partner i Sem & Johnsen.

- Det er ikke slik at disse boligene nødvendigvis ønskes solgt før de legges ut på markedet, men det er fin mulighet til å treffe interessenter. Vi megler blir veldig ofte kontaktet av folk som er på utkikk etter ny bolig og som lurer på om vi har noe som kommer som kan passe deres kriterier, sier Askjer.

- Da kan vi si at det bare er å gå inn på kartet vårt, så ser de alt som kommer for salg der.

- Vi lagde denne funksjonen fordi vi ønsket å tilby alle som er på boligjakt et bilde av hva som kommer. Dersom en bolig er av interesse kan man kontakte megler og få førstehåndsinfo, og kanskje få komme på privatvisning før boligen legges ut på Finn.no, sier Bolling.

- Ofte går det så fort at man knapt får tenkt seg om før en bolig forsvinner fra markedet etter lansering på Finn.no. Følger man med på kartet vårt, og finner at drømmeboligen snart kommer for salg, har man litt mer tid på seg, sier Bolling.

Vi oppfyller boligdrømmer

Sem & Johnsen selger boligperler i Oslo og Bærums mest attraktive områder. Trenger du hjelp til å selge din, eller hjelp til å finne en ny, så kontakt oss gjerne.