Vi heier på Persbråten Alpin Oslo

Vi heier på Persbråten Alpin Oslo

Sem & Johnsen er stolt sponsor av talentene på Persbråten videregående skoles alpinlinje.

Blir du forbikjørt av en ungdom med blå skijakke i bakkene på Tryvann er sjansen stor for at det er en av elevene på Persbråten videregående skoles alpinlinje. Han eller hun er en av rundt 30 elever som kombinerer videregående utdanning med beinhard trening for å bli god på ski.

Og det gir resultater.

- De blir kalt Sem & Johnsen-laget når de er ute og konkurrerer, og de gjør det veldig bra, og havner ofte på pallen i skirenn. I årenes løp er det flere av Persbråtens elever som har blitt tatt ut til E-Cup-kjøring og også Junior-VM, og vi håper og tror vi vil se at noen vil få prøve seg i world cupen i fremtiden, sier Marius Jørgensen, som er foreldrerepresentant og har en sønn som går på alpinlinjens andre trinn.

- Vi tok initiativet til dette samarbeidet i fjor, og er veldig glade for at Sem & Johnsen sponser oss.

Samarbeidet mellom Persbråten Alpin Oslo og Sem & Johnsen innebærer mer enn at elevene bruker skijakker, gensere og capser med Sem & Johnsens logo. Det inkluderer også et årlig Sem & Johnsen-skirenn som går av stabelen i Tryvann i begynnelsen av mars. Deltakerne kan bli med på skitreninger der trenerne til alpinlaget stiller med sin kompetanse.

Det er elevene og foreldrene deres som arrangerer rennet, og det gjøres på en proff måte.

- Det er 100-120 deltakere i skirennet, og det var veldig gøy i fjor. Elevene får en valgfagskarakter, og bidraget de gjør i forbindelse med dette skirennet teller, sier Jørgensen.

- Vi er veldig fornøyde med å ha Sem & Johnsen som sponsor. Dette er ungdom fra 16 til 19 år, og det er fint at de bevisstgjøres sitt ansvar som sponsede skiløpere. De skal være forbilder, både i og utenfor bakken, og representere Persbråten og Sem & Johnsen på en god måte. Det gjør de også, sier Jørgensen.