Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har i over fem år arbeidet som co-megler for selskapets leder, Christoffer Askjer. Gjennom sin karriere har han så langt bistått i over 450 boligsalg hvorav 80% er brukte boliger i selskapets primærområder, mens de resterende 20% er prosjekterte boliger under oppføring.

Hans Christian arbeider nå med egen portefølje og har de siste årene hatt en spesielt god utvikling etter anbefalinger fra både kunder og kolleger. Han blir beskrevet som en meget hardtarbeidende og dedikert eiendomsmegler.

Hans Christian selger disse boligene

Hans Christian har tidligere solgt disse boligene

Artikler

Hvilket bud skal jeg legge inn og når?

Utgangspunktet for enhver budrunde er at ingen har lyst til å by mer enn de må. Helst skal man gjøre et godt kjøp. Men sannheten er at hvis du vinner budrunden så er du den som er villig til å betale mest for boligen. Og byr du ikke, får du heller ikke kjøpt noe.

Les mer

På tide med en fasadevask

Med våren kommer vårrengjørringen, men glem ikke at utsiden av huset har godt av en vask også. En årlig fasadevask vedlikeholder kledning og maling, og holder husveggen ren og pen. Tar du en fasadevask før bildetaking og visning ved salg, sørger du også for at huset viser seg fra sin beste side!

Les mer

Kjøpe bolig for utleie?

Dette bør du vite om du skal kjøpe en sekundærbolig å leie ut.

Les mer