Kristian Ask

Kristian Ask

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Kristian selger disse boligene

Kristian har tidligere solgt disse boligene

Artikler

Helårsdestinasjonen Norefjell

Det er ikke uten grunn at Norefjell har tiltrukket seg skiturister i over et århundre allerede, og fremdeles anses som et av Norges mest yndede destinasjoner for vintersport.

Les mer

Den norske hyttedrømmen

Når du selger hytte, selger du en hyttedrøm: Du selger kvalitetstid med familien, skiturer med kakao på termos og rolige kvelder foran peisen. - Alt dette er det viktig å legge til rette for gjennom styling av eiendommen, og her gjelder det å fremheve mulighetene både inne og ute, forteller Morten Høegh og Kristian Ask, eiendomsmeglere i Sem & Johnsen.

Les mer

Hvorfor ikke søndagsvisning?

I resten av landet er det ikke vanlig med visning på søndag. Nå kommer Oslo og Viken etter.

Les mer

St. Hanshaugens suksessfaktorer

Det er tre grunner til at oslobydelen St. Hanshaugen er en storfavoritt blant boligkjøpere.

Les mer

Oslos eget øyparadis

Derfor er Ormøya, Malmøya og Ulvøya så populære.

Les mer

Viktig å vite om budgivning

Vær obs på dette før du legger inn bud.

Les mer

En «slitsom» megler er en god megler

- Ingenting bør overlates til tilfeldigheter, sier Kristian Ask.

Les mer