Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Marit Tukjær selger disse boligene

Marit Tukjær har tidligere solgt disse boligene

Medieomtaler

– Åsjordet er som et lite mikromarked

Marit Tukjær Lie uttaler seg i Akersposten om Åsjordet, og boliger der som står seg godt 30-40 år etter at de ble bygget.

Artikler

På flyttefot? Sjekk ut eiendomsmeglernes helårsfavoritter

Hvor i Oslo og Bærum bor du godt hele året? Vi har snakket med et knippe meglere om deres personlige favoritter. Les saken og se videoer her.

Les mer

Bassengdrømmen

Mange boligkjøpere går med en drøm om svømmebasseng i hagen. Tanken på late sommerdager ved bassenget er forlokkende for de fleste. Porteføljen til Sem & Johnsen Eiendomsmegling består først og fremst av boliger i mellom- og høyprissegmentet i Oslo Vest og Bærum Øst, hvor tettheten av svømmebasseng er betydelig høyere enn i resten av landet. Våre meglere har derfor lang erfaring med salg av boliger med basseng. -Nordmenn med god økonomi har blitt mer luksusorienterte, sier eiendomsmegler Marit Tukjær Lie. En gjennomført uteplass, med unike detaljer og fasiliteter som paviljong, utekjøkken og basseng blir stadig vanligere på ønskelisten.

Les mer

Boligmarkedet på Røa: Hvordan gjøre en god investering?

Vi ser på hvordan to vidt forskjellige kjøpergrupper – barnefamilier og godt voksne – kan gjøre smarte boliginvesteringer på Røa.

Les mer

Hvordan lykkes med boligstylingen?

I Sem & Johnsen Eiendomsmegling vet vi hvor viktig boligstyling er for å nå ut til riktig kjøper - herav også for å få best mulig pris for din bolig.

Les mer

Det beste med Bestum

Boliger på Bestum blir stadig mer attraktive på boligmarkedet. Her ser du hvorfor.

Les mer

- Boligmarkedet er i ferd med å friskmeldes

Eiendomsmegler ​Marit Tukjær Lie solgte familiebolig på Bestum til superpris nå i mars.

Les mer

Selvaagblokkene er stadig like attraktive

Selv om det bygges mye nytt på Røa, er det fortsatt rift om åttitallsblokkene til Selvaag, forteller Marit Tukjær Lie hos Sem & Johnsen Frogner.

Les mer