Mats Aamodt

Mats Aamodt

Mats har 10 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen som advokat, og har tidligere arbeidet med selgers mangelsansvar ved salg av fast eiendom, hvor han har prosedert mange saker for domstolene.

De siste årene har Mats vært fagansvarlig for utleiemegling og hatt det faglige ansvaret for salgsmeglere – herunder rutinebeskrivelser, saker innenfor megleransvar og daglig juridisk bistand til eiendomsmeglere. Mats er også mye benyttet som foredragsholder og skriver fagartikler innenfor utvalgte emner under eiendomsmegling.

I Sem & Johnsen er Mats kvalitetssjef og arbeider med kontraktsrett, arbeidsrett, compliance, GDPR, opplæring, rutineutvikling og anti-hvitvaskings arbeide. I tillegg er Mats operativ som juridisk bistand for Sem & Johnsens eiendomsmeglere og utgjør en del av ledergruppen i selskapet.

Artikler

Hvordan defineres et soverom?

Hva utgjør et soverom? Denne artikkelen gir en kort forklaring til hva som utgjør et soverom når boligen skal selges.

Les mer

Er bygningssakkyndig nødt til å bore hull i veggen min?

Nye regler krever at bygningssakkyndig borer hull i baderomsveggen på jakt etter fukt før boligen skal selges. Hvordan gjøres hulltaking i praksis, og blir veggen fin igjen etterpå?

Les mer

Linda & Mats forklarer: Den nye avhendingsloven

Den nye avhendingsloven høres for mange litt skummel ut, kanskje særlig for deg som skal selge. Linda og Mats forklarer hvorfor du kan ta det helt med ro.

Les mer