DIRIKS' GATE 7B

DIRIKS' GATE 7B

Prisantydning 6.600.000,-
Omkostninger 8.032,-
Totalpris 6.717.820,-
P-rom 73m2
Byggeår 1929
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.125,-
 • Fellesformue
  47.783,-
 • Fellesgjeld
  109.788,-
 • Ligningsverdi
  1.535.231,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

ST. HANSHAUGEN - Klassisk modernisert 3-roms. Gjennomtenkte og originale detaljer. Særdeles god planløsning. Prisbelønnet bakgård

Høydepunkter

Velkommen til Diriks' gate 7B.

Leiligheten har en attraktivt beliggenhet i et ettertraktet borettslag på St. Hanshaugen. Plassert i byggets øverste etasje, ingen leilighet over. Det er en særdeles god planløsning med åpen stue-/kjøkken løsning, stort hovedsoverom, ekstra rom til f.eks. kontor/barnerom, romslig bad og entré.

I 2021 ble leiligheten ytterligere optimalisert og modernisert med ny enstavs eikeparkett med gulvvarme, nytt elektrisk anlegg, nytt kjøkken og malte overflater i lyse, moderne farger. Videre kan boligen by på store, flotte vinduer, samt en generøs takhøyde som gir en luftig og behagelig atmosfære. Gjennomtenkte detaljer med både moderne og originale innslag.

Borettslaget vant prisen for Oslos fineste bakgård i 2012, tegnet av velkjente Snøhetta.

Beliggenhet

St. Hanshaugen - perfekt blanding av øst og vest.

Kjent for:
- Den tiltrekkende parken med samme navn
- Flotte bygg i kombinasjon med et spennende urbant miljø
- Naturligvis Oslos mest passende sted for sommerlig St. Hans-feiring

St. Hanshaugen kan friste med idylliske og frodige St. Hanshaugen park som har nydelig fjordutsikt, Oslos eldste uteservering, hyggelige gangstier som slynger seg mellom trær, gressplener, blomster, andedam, en kunstig bekk med bro og nyoppussede Knud Knudsens plass. Flotte turområder som Telthusbakken med sjarmerende trehus, Akerselva med flere fossefall og gamle møller som beveger seg fra Maridalsvannet i marka og helt ned til Bjørvika. I tillegg er det nærhet til Stensparken og "Idioten".

Videre kan nærområdet tilby koselige kafeer, restauranter og nisjebutikker som Tranen, fransk inspirerte Pascal, Java, Smalhans, Gutta på Haugen, Rouleur Bar& Cafe (en sjarmerende cafe og sykkelverksted)

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.