Trond Larsen

Trond Larsen

Trond har jobbet som eiendomsmegler siden 2005, primært med markedet i Oslo og Viken. Han bistår privatpersoner med salg av deres hjem, samt fritidseiendommer til fjells og ved sjøen. I tillegg har han god kunnskap og erfaring med å bistå profesjonelle eiendomsaktører med salg av prosjekter – alt fra mindre utbygging, til de større prosjektene.

Trond har lang erfaring som eiendomsmegler og fremstår svært sikker i utførelsen. Dette inngir trygghet for boligselger og boligkjøper. Han er kunnskapsrik, saklig og tydelig, samt alltid tilgjengelig for spørsmål og enkel å samarbeide med.

En salgsprosess varierer fra eiendom til eiendom og han er veldig opptatt av å skreddersy prosessen til hver enkelt eiendom. Han tar aldri lett på et oppdrag og vil underveis i prosessen gi råd og anbefalinger som han mener er optimale for oppdragsgiver. Salg (og kjøp) av et hjem er for de fleste av oss en meget stor prosess, hva gjelder tid/krefter, men også av økonomisk art. Hans rolle er å jobbe aktivt for selger slik at selger oppnår en høyest mulig salgspris, samt får en trygg og ryddig prosess underveis.

Trond selger disse boligene

Trond har tidligere solgt disse boligene

Trond har leid ut denne boligen

Artikler

Pass på taket denne høsten

Taklekkasjer kan fort bli veldige dyre. Dersom skaden kunne vært unngått med bedre vedlikehold, kan det også være at utbetaling fra forsikringsselskapet uteblir. Glem derfor ikke høstsjekk av taket.

Les mer

Gode råd når du skal flytte

Med disse flyttetipsene blir flytteprosessen mindre stressende.

Les mer

Formuesverdi (tidligere ligningsverdi)

Lurer du på hva formuesverdi er og hvordan den fastsettes? Her er svaret.

Les mer

Rekkehus, kjedet enebolig, tomannsbolig

En bolig er ikke bare en bolig. Hva er definisjonen på hva?

Les mer