EKEBERGVEIEN 29 - andel 17

EKEBERGVEIEN 29 - andel 17

Prisantydning 2.890.000,-
Omkostninger 68.032,-
Totalpris 3.237.398,-
P-rom 46m2
Byggeår 1937
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.016,-
  • Fellesgjeld
    279.366,-
  • Energimerke
    G – rød

Kort om eiendommen

4-roms (*) andelsleilighet med oppussingsbehov | Noe utsikt over byen | Mulighet for kjøp av p-plass | Hyggelig nabolag

Høydepunkter

Velkommen til Ekebergveien 29 - andel 17.

4-roms(*) andelsleilighet med oppussingsbehov. Leiligheten ligger en halv trapp opp fra gateplan - 1. etg - og har noe utsikt over byen.

- Ingen forkjøpsrett
- Ledig omgående ved behov
- Disponerer 1 bod

Borettslaget disponerer 10 utendørs p-plasser. Det er anledning til å kjøpe bruksrett til en p-plass for kr. 150 000,-.

Ekebergveien 29 har en tilbaketrukket beliggenhet i Ekebergskrenten, dog sentralt og nært til byens mangfoldige fasiliteter. Kort vei til off. komm., friområder mm.

(*)Takstmannens vurdering av soverom: "Det anmerkes at soverom ikke nødvendigvis oppfyller DBIK anbefalinger om størrelse på rom for varig opphold (7 kvm)." Det er vindu og tilstrekkelig plass til seng på rommet og tilfredsstiller funksjonen som soverom.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et stille og tilbaketrukket boligområde på Ekeberg/Gamlebyen. Området har nærhet til skoler i alle trinn, barnehager, offentlig kommunikasjon - gangavstand til sentrum, ballbaner, idrettsanlegg og et rikt servicetilbud i Oslo sentrum. Videre er det kort avstand til Bjørvika, Oslo S, Jernbanetorget, Ekebergsletta og Brannfjell (inkl. lysløype). Området har meget spennende fasiliteter å tilby, som f.eks. Teaterplassen, Restaurant Maaemo og Middelalderparken.

Ekebergsletta er et yndet turmål med aktiviteter som ridesenter, minigolf og diverse andre muligheter for både barn og voksne. Fasjonable Ekebergrestauranten ligger kun en kort spasertur unna, med fantastisk utsikt over Oslofjorden og byen med det nye Operahuset.

Det er en nærbutikk i nabolaget, og ca. 300 m til Bunnpris-butikk (ma-fr 8-23, lø-sø 9-22), ca. 450m til Kiwi.(ma-fr 7-23, lø 7-23).

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.