EKEBERGVEIEN 29 B - andel 28 (E)

EKEBERGVEIEN 29 B - andel 28 (E)

Prisantydning 2.250.000,-
Omkostninger 68.032,-
Totalpris 2.508.239,-
P-rom 32m2
Byggeår 1937
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Trond Larsen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.054,-
  • Fellesgjeld
    190.207,-
  • Energimerke
    G – rød

Kort om eiendommen

2-roms oppussingsobjekt | Varmtvann inkl. | Ingen forkjøpsrett | Hyggelig nabolag | Mulig kjøp av p-plass*

Høydepunkter

Velkommen til Ekebergveien 29 B - andel 28.

Et spennende oppussingsobjekt med en tilbaketrukket og skjermet beliggenhet, rett ved flotte tur- og rekreasjonsområder. Leiligheten bærer preg av normal slitasje på flater og innredninger, så her vil ny eier kunne sette sitt eget preg på sitt nye hjem. Leiligheten ligger i 2. etasje.

- Ingen forkjøpsrett
- Fellesvaskeri i nabobygget
- Ledig omgående ved behov

Borettslaget disponerer 10 utendørs p-plasser. Det er anledning til å kjøpe bruksrett til en p-plass for kr. 150 000,-.

Ekebergveien 29 B har en tilbaketrukket beliggenhet i Ekebergskrenten, dog sentralt og nært til byens mangfoldige fasiliteter. Kort vei til offentlig kommunikasjon, friområder, forretninger og mye mer.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et stille og tilbaketrukket boligområde på Ekeberg/Gamlebyen. Området har nærhet til skoler i alle trinn, barnehager, offentlig kommunikasjon - kun få minutter til sentrum, kjøpesenter, ballbaner, idrettsanlegg og et rikt servicetilbud i Oslo sentrum. Fra leiligheten er det gang- og sykkelavstand til Bjørvika, Oslo S og Jernbanetorget, Ekebergsletta og Brannfjell (inkl. lysløype). Området har meget spennende fasiliteter å tilby, som f.eks. Teaterplassen, Restaurant Maaemo og Middelalderparken.

Ekebergsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, minigolf og diverse andre muligheter for både barn og voksne. Fasjonable Ekebergrestauranten ligger kun en kort spasertur unna, med fantastisk utsikt over Oslofjorden og byen med det nye Operahuset.

Det er en nærbutikk i nabolaget, og ca. 300 m til Bunnpris-butikk (ma-fr 8-23, lø-sø 9-22), ca. 450m til Kiwi.(ma-fr 7-23, lø 7-23).

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.