Frederik Stangs gate 33

Frederik Stangs gate 33

Prisantydning 3.090.000,-
Omkostninger 87.562,-
Totalpris 3.186.956,-
P-rom 26m2
Byggeår 1921
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.029,-
 • Fellesformue
  9.974,-
 • Fellesgjeld
  9.394,-
 • Ligningsverdi
  673.101,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Lys og usjenert 1-r m/fantastisk bel. i rolig gate. Pusset opp 2021. Heis. Varmtv./oppvarming inkl.! Renovert gård i 05!

Høydepunkter

- Supersentral og rolig beliggenhet på Gimle/Frogner med alle typer bymessige servicefasiliteter i nærområdet
- Frederik Stangs gate er bred og flott og det er stort sett lett å parkere i gaten utenfor eiendommen (beboerparkering)
- Store vinduer mot vest og rikelig med lys
- Fritt og usjenert utsyn
- 4. etasje med heis
- Tidsriktig og pen studioleilighet/ eierseksjon med mulighet for å lage sovealkove
- Leiligheten er pusset opp i mars 2021
- Bygget var opprinnelig et hotell (rehabilitert og seksjonert i 2005)
- Perfekt utleieobjekt
- Felles sykkelbod og vaskeri, samt egen bod til leiligheten - Oppvarming og varmtvann er inkludert i fellesutgiftene. Lave strømutgifter!
- Hyggelig gårdsrom med felles utemøbler (tilstøtende et koselig større indre kvartal med en gammel Sveitservilla i midten)

Beliggenhet

Svært etterspurt adresse, fredelig og sentralt på Gimle på Frogner. Gården er en vakker klassisk Frognergård fra 1921. Rett ved eksklusive Bygdøy allé, likevel trafikkstille. Fritt utsyn fra leilighetens vinduer ut mot den representative eiendommen til Nordic Choice Hotels (Petter Stordalen).

Nærmiljøet har en hyggelig og pulserende atmosfære med populære serveringssteder, en rekke anerkjente restauranter, kaffebarer og et meget godt shoppingtilbud i Bygdøy allé og på Frogner/ rundt Solli plass forøvrig. Det er kun ca. 100 meter til Gimle kino, hvor man kan nyte filmer med et glass vin. Frogner har ellers et rikt utvalg av forretninger og spesial-/delikatesseforretninger for enhver smak. Det er kort spaséravstand til alle typer bymessige servicetilbud som post, bank og offentlig kommunikasjon. Røde Kors med legesenter/spesialister/legevakt rett i nærheten. Gangavstand til Frognerparken og sentrum/ Karl Johan samt til maritime omgivelser på Aker Brygge/ Tjuvholmen og Kongen Marina.

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.